Sklonite mi suze!!Ja sam toliko sretan što su Boris i Nađa prošli, već sam i zaboravio na Anđinu bruku.
Suzim.
MRM spill???? I to se dešava!Ko je pustio CHEGI, želi Moldaviju pre 15 godina na ESC za...poprilično jezivo..
ma ja na svakoj temi do sada ubodem tako nešto, doduše ruku na srce nekad i promašim ko ovo sa Stefanom StidnimDobro ti ide pogadjanje. Svaka cast.
Ovo je bilo realno,pesme sju im grozne bile objektivno i jako,jako su loše vokalno zvučali,sramota je da su toliko poznati kao a da ispadnu od anonimusa,znači da ni fanovi njihovi nisu bili odusevljeni...realno najprofesionalniji nastup ovog prvog polufinala je imao Empathy i to je realnost..svetski nastup su imali objektivno..i vokalno su baš dobri bili,svaka čast momci,glasam za vas sigurno u finalu,znam da nećete pobediti..madaa..ako je Konstrakta sve iznenadila,onda..mada teško..mi smo seljana još uvek,Konstrakta se jednom desila,tako da..Savo i Andja su bili u top 3 veceras, bukvalno blam i za publiku i za ziri.
Ma vrh pesma.Od jastuka do jastuka da pjeva tipa Princ ili čak Savo top 5 u finalu PZE-a samo tako