Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Moj poredak finalista:

1. Luke Black
2. Nađa
3. Filip Baloš
4. Boris Subotić
5. Princ
6. Stefan Shy
7. ESP
8. CHEGI

Ovo je bilo realno,pesme sju im grozne bile objektivno i jako,jako su loše vokalno zvučali,sramota je da su toliko poznati kao a da ispadnu od anonimusa,znači da ni fanovi njihovi nisu bili odusevljeni...realno najprofesionalniji nastup ovog prvog polufinala je imao Empathy i to je realnost..svetski nastup su imali objektivno..i vokalno su baš dobri bili,svaka čast momci,glasam za vas sigurno u finalu,znam da nećete pobediti..madaa..ako je Konstrakta sve iznenadila,onda..mada teško..mi smo seljana još uvek,Konstrakta se jednom desila,tako da..
Savo vokalno zvucao lose? Otpevao je skoro najbolje od svih.

Od svih mogućih sponzora RTS izabrao da im sponzor PzE budu BalkanBet i Andrija Krindž Milošević.

Ali eto, znači sigurno bi našli 2 sponzora za sledeću godinu i time pokrili troškove iznajmljivanja dvorane umesto studija na Košutnjaku. Sledeće godine PZE Spens ili Milenijum.

• Like
Reactions: FFM
Kako lepa melanholija u glasu kod Stefana Shy.. 🥺
Pogled se gubi u daljini....
Ona gitarista sa naočarima.. 🤩
Stajling 80-ih, a etno vibe..
Ovo je nešto posebno..

Empathy Soul Project - Indigo | Serbia 🇷🇸 | National Final Performance | Eurovision 2023
Bože zdravljaa,Božee zdravljaa,Božee zdravljaa!
Dajte ljudi da jednom( i jedini put do sada u životu) pošaljemo alternativnu rok pesmu sa modernim i kul nastupom na takmičenju pa makar bili i 37.mesto,sve smo probali do sada osim alternativnog roka(mogli smo 2009.godine nesto rok poslati,ali Zeljko Joksimovic i kumovske veze...),sadaa je sansa,iovako nemamo neke pesme Bog zna sta,a ispali su nam i velike zvezde Angelina i Savo,Luka podbacio,Hurricane ce podbaciti,tako daa..

Back