Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

njega nisu ni pomerali, tako da je tu bio praktički celu noć i danas
Da, u pravu si, zaboravih da napišem.
Šta mislite, koje su šanse da izgubimo danas Moje Triraganke I Frajle? Ja se ne bih kladio protiv toga iskreno, a skoro da sam siguran da će bar jedno od njih napolje.
Usudio bih se reći da Frajle imaju i veće šanse da prođu nego HCN. Hurricane devojke su još mlade, bojim se da će to na sceni izgledati vrlo loše dok su Frajle među najiskusnijim takmičarima (naravno ako izuzmemo Žmahera koji je verovatno i jedini izvođač iz doba SFRJ na ovom takmičenju).

Znaci problem sa zvukom je bio u toku prenosa/strima a ne do samih izvodjaca? Svi mi nekako deluju bolje kad gledam klipove ili sad malo objektivnije razmisljam kad mi se ohladi glava

Zejna pile pile pile moje maleno, srce srce srce moje medeno, jagnje jagnje jagnje moje cupavo i jagnje moje cupavo...

Zaboravljate da Uraganke imaju ime i brend i da im je dovoljno 5 ili 6 bodova od publike da se domognu finala

Večeras devojke dominiraju izgleda!
Zumike jesu kuvane, ali mi deluje da su se pecnule maaaalo na ćumuru, Nadia će biti kul sigurno, Zayna obećava, a Anđela po svemu sudeći lagani finalista!

Zaboravljate da Uraganke imaju ime i brend i da im je dovoljno 5 ili 6 bodova od publike da se domognu finala
pa nije ako dobiju 0 od žirija lol

A nije nemoguće, one su praktički Andrija Jo ove godine

7-8 bodova ukupno je neka granica prolaska

Ja mislim da i Hurricane i Frajle prolaze dalje bez većih problema. Da su bile u prvom polufinalu onda bi to možda bilo pod znakom pitanja.

Back