Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Princ mi izgleda kao osoba koja voli da ljubi sebe u ogledalu jer je svestan svoje lepote. Autoincest eto jos jedne dijagnoze ako je to potrebno za ucesce na ESC.

Ne znam je li bilo, Savo Perović kivan na RTS, pita se "iz kojeg veka je žiri". Smatra da su on, Angellina i Tijana trebali da prođu dalje.

https://nova.rs/zabava/showbiz/iz-k...viziju-besan-jer-nije-prosao-u-finale/?ref=yt

E sad, izneo je i jednu veoma tačnu konstataciju:

„Na ovo pitanje neću da ti dam odgovor ali ću ti reći samo ovo RTS je napravio najveću greku podelom pevača za prvo i drugo veče i sami ljudi će da primete koliko je prvo veče bilo jače od drugog, čak šta više prvo veče je ličilo na finale! A ne na prvo polufinale. I još sa dodam za žiri se peva posebno i i to je bio poseban nastup gde sam pevao bez greske“, tvrdi Perović.
Ne znam zašto je RTS napravio ovakvu raspodelu polufinala, baš se vidi razlika.

Nastup Hurricane, a pod tim mislim na kostime i vizuelnu koncepciju, je zločin protiv čovečnosti.

Vokali su zapravo ispali dobri, ali koreografija i kostimi ih jebu.

Hurricane go girls give us nothing
Filaret bogami pojebao scenu, svaka cast
Zayna guscja nogica slatka, trudi se
Frajle presmeh, blam
Eegor jebeno jeziv, bojim se njega jos vise
Ivona ODLICNA

Nakon odgledane rekapitulacije, očekujem neočekivano xD
Mislim da je samo Zejna sigurni finalista, a ostali svi podjenako imaju istu šansu. Ne prolazak Huricanki me ne bi iznenadio.

Meni se nista nije dopalo iz ovih rekapitulacija. :( E sad, da li su izabrali toliko lose delove ili su svi podbacili, videcemo.

Back