On ide u finale 1/1 100%Će vidimo jel nebitan![]()
Pritom shvatiš tek uživo da pesma i nije meh. Po meni ovo može za Liverpul uz doradu drugog dela pesma.Upravo ovo, svaka mu čast
Da,zaobvravio sam njega,on je glavni favorit u ovom polufinalu,Starac dana je hit cak vidim i na kladionicama jako lepo stoji..A još nije nastupio EEgor
Rodjen performer. Komunikacija izvanredna. Iduce godine mozda.Dzipsii odlican, stvarno steta sto nema konkurentniju pesmu.
Od Egreta sam ocekivala neku ekstravaganciju, kad ono medjutim
Zanima me ko su
Jel na onim kladionicama koje reklamira Rejmond, pardon Rale, pardon Andrija Milošević?Da,zaobvravio sam njega,on je glavni favorit u ovom polufinalu,Starac dana je hit cak vidim i na kladionicama jako lepo stoji..
U prvom je njih troje imalo sluha i znalo uzivo da otpeva solidno ili korektno,a Bogam i veceras za sada vecina dobro zvuci,jos da imaju neke pesme,gde bi im kraj bio..Za razliku od 1. pf ovde neki ljudi stvarno znaju da pevaju
Glavni favorit možda na vašoj planeti majmuna.Da,zaobvravio sam njega,on je glavni favorit u ovom polufinalu,Starac dana je hit cak vidim i na kladionicama jako lepo stoji..