Pa Moje 3 su tuBukvalno Moje 3 bi lagano pobedile u ovom polufinalu 10 godina kasnije.
Pa Moje 3 su tuBukvalno Moje 3 bi lagano pobedile u ovom polufinalu 10 godina kasnije.
2018 se islo u Sava Centru i bila je poluprazna dvorana. Bez zezancije, zaista je bila poluprazna. Zato RTS od 2019. pa nadalje organizuje u studiju.Značiiii plus za različite stilove pjesama, pozornicu i općenito trud pjevača za nastupe.
No, velika većina nema pojma pjevati, prečudni ljudi... Što je s onim iz Amerike? Lik zaspao na vlastitom nastupu. Uraganke mica mace a ne uragan na pozornici. Frajle dobre ali to nije za Eurosong. Nije mi jasno da su svi oduševljeni L Blackom. Lik ne zna pjevati, muška Maruv za siromašne. Ženska od večeras koja pjeva pjesmu u španjolskom stilu moj favorit. Voditelji ok, ali to u nedogled razgovaranje je wtf. I najviše mi je bezveze da je show bez publike, a namontiran pljesak.
Zašto se nije išlo u neku dvoranu?
Eee sad...nemoj tako..Bukvalno Moje 3 bi lagano pobedile u ovom polufinalu 10 godina kasnije.
A kako se glasa iz dijaspore?Ja ću da glasam večeras za malu Avril, žao mi je dijasporo večeras nemamo kredita.
Sanja?!Ko nas očekuje u večerašnjem revijalnom delu, pitam?
Moje 3 su bukvalno sa nama u sobiPa Moje 3 su tu
Kupuje preglede pa pravi dramu.
Juče sam po želji brata hrvata Rovca iz Hr dao glas Anđelini. Naši drugari ovde su dijaspora, kntš.A kako se glasa iz dijaspore?
Zna se ko pravi dramu! GOSPODZETINA BLONDI!Kupuje preglede pa pravi dramu.![]()
Posle 12.Oko kolko smo sinoc bese dobili rezultate?
Pa dugo je izdrzao da glumi micu mawu
Pa sinoc je malo falilo da danas dobijemo rezultate.Oko kolko smo sinoc bese dobili rezultate?