Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Sad kad krenu iz godine u godinu da se pojavljuje sve više svadbara ima da pocrkamo svi, tražićemo mi balade uskoro.

Prosle godine Chegi i Lift su dobijali dosta,Lift dobio 12 od publike u polufinalu ispred Zorje sa 10 poena i Konstrakte sa 8,u finalu takodje Lift nula od zirijja,ove godine opet chegi verovatno i sigurno Gift i ESP te 3 grupe su garant recimo dobili svi po 0 ili jedva 1-2 poena zirija,ali publika ih bas izvadila sa 12 ili 10 poena..

Da, moguće da je Chegi u pitanju. Mada biće golemo ako u 2 nastupa tj 4 večeri ne dobiju ni boda od žirija.

Lift je dobio 10 od publike prošle godine.

Prosle godine Chegi i Lift su dobijali dosta,Lift dobio 12 od publike u polufinalu ispred Zorje sa 10 poena i Konstrakte sa 8,u finalu takodje Lift nula od zirijja,ove godine opet chegi verovatno i sigurno Gift i ESP te 3 grupe su garant recimo dobili svi po 0 ili jedva 1-2 poena zirija,ali publika ih bas izvadila sa 12 ili 10 poena..
Zorja 12
Lift 10
Konstry 8

Bolje da je RTS pozvao Kebu ili Gocu nego ovaj hodajuci blam CHEGI, koji su opet na misteriozan nacin usli u finale i ukrali nekome mesto...

A taj Čerga bend je tako prosečan gledalac Srbije "eee vidi ovi se opet pojavili, daj za njih da glasamo bilo lepo na toj svadbi"

Opet kriminalni rezultati, Ivona i Andjela su morale u finale.
Hurricane su odradile super posao, ali kostimi i dalje horor. Moj favorit nakon live nastupa je definitivno ZEJNA! Super je bila live, a nista ne mora drasticno da se menja za ESC i sigurno je finale s njom. Ne ljutim se i ako pobedi Luke.

Znaci moramo da se izborimo sa tim random glasovima ovo nema smisla zaista Chegi, Lift l, Gift ajde u tri lepe sjasite

Dobro, sad nam je jasno kome ide 12 od publike. Realno to ne može da nadmaši niko, dobra svadba je dobra svadba.

Možda može neko iz drugog pf, a možda i Luke Black bude kao Konstrakta prošle godine.

J
Super.

U vreme svih tih remek dela je normalno bilo linčovati crnce, žene su bile u kuhinji, a homoseksualci u ludnicama.

Rom znači čovek na njihovom jeziku.

Jelda? Znaci covek? Ko bi reko, sem googla. Nisu me to ucili na faksu.
Za vreme Marquesa, Sonie Meyer i Kusturice su lincivali crnce a homoseksualci bili u ludnicama? Hmmm .

Laku noc

Back