Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Što se Stefana Shy-a tiče, dao sam visoke bodove na oba glasanja i zaista volim pesmu, ona improvizacija na kraju pesme je vrh. Pesma će biti jedan od retkih hitova nakon ovog izdanja PzE. NISU smeli da ga teraju da gleda u kameru, trebalo je da bude svoj i tako bi sigurno ceo nastup bio gledljiviji. Ali vidim u komentarima da uglavnom ljudi pišu da im je simpa što je pogubljen, a neki čak i znaju da je navikao da gleda u pod. Voleo bih da bude u top 5 jer je pesma zaslužila.
Improvizacija na kraju v r h

Momak odlično pjeva, i jednostavno, takav je, stidljiv, povučen i teško da se to može popraviti previše i treba ga prihvatiti takvog a vidim da ga prihvataju što je super. Meni je i pjesma potencijal za ESC ali mislim da bi mu bolje leglo za scenu nešto mračnije i sporije poput Emocije. Tako da, Šajkačo, ima vremena za tebe i sa srećom.

A ljudi je l samo mene brine raspored u finalu 😅 ja sam skroz #teamluke (filip nr 2, zejna isto moze), ali ovaj raspored gde imamo dzipsija, luke, filip, PRINC, filari - brine me da ce za prosecnog srbina/srpkinju princ biti comfort zone / safe choice i da na kraju on pobedi 😰 a to mi je bas najgora mogucnost, on mi ie toliko cringe jos ona zastava srpska kraju, cringe i kič 😰

Meni je ta zastava Srbije na kraju zapravo bio baš lep momenat, ali ne bih tako nešto voleo na ESCu da vidim u životu. Pogotovo bez grba da liči na rusku.

A izgleda da smo na ovogodišnjoj ESC grafici bez grba, namerno nas sabotiraju Ukrajinci.

Meni je ta zastava Srbije na kraju zapravo bio baš lep momenat, ali ne bih tako nešto voleo na ESCu da vidim u životu. Pogotovo bez grba da liči na rusku.

A izgleda da smo na ovogodišnjoj ESC grafici bez grba, namerno nas sabotiraju Ukrajinci.
RTS bi trebalo da se žali jer ne mogu da nas prezentuju sa pogrešnom zastavom.

RTS 2008. nas prezentovao sa "pogrešnom" zastavom ahahaha

Ali ovo sam video kao animaciju kod nekih fanova, samo mi izgleda previše profi da bi bilo amaterski rad. Postaviću kad naletim.

Ili prizivaju Republiku Srpsku!

Jao evo ga, ipak je fan pravio

Izvinite na lažnoj uzbuni!!

• Like
Reactions: FFM
Prvi dan otkaznog roka pevam od jastuka do jastuka. Mozda mi je to sublimisana poruka pravca sledeceg posla. 😧

Meridian jeste zatvorio klađenje na pobednika.

Pete Davidson Snl GIF by Saturday Night Live

Otkud to?

Nađa i Nadia kandidati za 0p u zbiru. Ovogodišnje Naive. :(

Gledam sad Gift, boze kako dobri kadrovi
Izgleda da RTSovska postava (Gift, Frajčle, Bane i sl.) mnogo bolje znaju šta RTS može, a šta ne može i moguće i da im dozvoljavaju da im osmisle nastup i onda kadriranje ispadne drastično bolje.

Btw, levu ruku dajem da Baloš i Luka sada kampuju u RTSu i useravaju se režiji u život.
A ZA DŽIPSIIJA STE MOGLI, A? A? A? E SAD ĆETE CEO DAN DA SREĐUJETE NAŠE NASTUPE ZA SUBOTU, MAMU VAM VAŠU.

7c6xg44li9921.jpg

Mislim, God knows I would do that.

Sigurno i dalje postoje devojcice buntovnice kao ja pa ce glasati za Nadiu da dobije makar 1 poen na tvt.

Back