Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Anna Oxa ovako izgleda? Uštipak.
anna-oxa-attends-the-73rd-sanremo-music-festival-2023-at-teatro-ariston-on-february-09-2023.jpg

🤭🤭

Zejni bi bio sasvim dovoljan jedan muski igrac i da ona vodi koreografiju

Zayna je ljubav, duša, zlato :love: ma apsolutno nesujetna lutkica koja zaslužuje sve najbolje u životu:love:. Kada su izašle pesme, ja okačim story u kome sam napisao par reči o nekim izvođačima i pesmama. Između ostalog sam napisao za Zayninu pesmu u fazonu, šta je ovo koji k, kako je ovo prošlo konkurs, gde je tekst, ovo kao da je dete u 2 razredu osnovne pisalo tekst i Zayna mi odgovara u dm,"jbg Milos Roganovic zajebao stvar, on je autor teksta". Nakon toga sam je baš zgotivio i krenuo da je podržavam, tako da se cak međusobno pratimo na insta 😀. 99% ovih wannabe zvezdica bi me posle takvih reči oteralo u 3 lepe, ali ne i Zayna. Zayna je ljubav! ❤️ Za razliku od nje Kristina krug dvojke Kovač je počela da bljuje vatru na mene, jer mi se ne sviđa njena pesma.

Gledam Ivonin nastup od sinoć, ma koliko je devojka harizmatična, treba joj samo neka jača pesma da se probije na sceni i stvarno bih voleo da je vidim na ESC-u u budućnosti. Kad je bila u jutarnjom nije ni znala kakav će nastup biti i podarila nam je jedan od najboljih nastupa ove godine, velika šteta što nije u finalu.

Gledam Ivonin nastup od sinoć, ma koliko je devojka harizmatična, treba joj samo neka jača pesma da se probije na sceni i stvarno bih voleo da je vidim na ESC-u u budućnosti. Kad je bila u jutarnjom nije ni znala kakav će nastup biti i podarila nam je jedan od najboljih nastupa ove godine, velika šteta što nije u finalu.
Ma njeno vreme tek dolazi.

Back