Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Npr kad ovi igrači krenu da se pale kao na refren to je tako mocan momenat ali mora bolje crevo, bolji kostimi ,bolja rezija, bolje svetlo..

Bilo je različitih gradova domaćina i mesta održavanja.
Tako je, konkretno Jugovizija '90-e je bila u Zadru (HRT), '91 u Sarajevu (TVSA) a krnja Jugovizija '92 na Košutnjaku (TVB). Mesec dana nakon nje Skupština SFRJ donosi tzv. Žabljački ustav Savezne republike Jugoslavije (Srbija i Crna Gora) tako da je Ekstra Nena na Evroviziji službeno predstavljala SRJ, ostavši tako prva i poslednja predstavnica države sa tim nazivom, s obzirom da je malo posle ES30.06.1992. SRJ izbačena iz Evropske radiodifuzne unije.

Je l' to Meridian zatvorio klađenje? U fazonu ko je video video je? :D
Mislim da su blokirali kvote zbog Luk Bleka, naglo je krenuo da skace, a evidentno je najblizi pobedi trenutno. Slicno bilo i u Finskoj kad su blokirali sve nakon objave Cha Cha Cha, pa tek posle 2 dana ponovo dali kvote, pa i prosle godine sa Konstraktom su takodje blokirali.

Vala ja mislim da će biti Džipsi vs. Luka večeras, eventualno Zejna. I takođe da će biti drama oko žiri vs. publika razlike.
Sem ako RTS nije već odlučio da ode Luka, pa mu svi članovi žirija daju 10-12. Što je OK.

Npr kad ovi igrači krenu da se pale kao na refren to je tako mocan momenat ali mora bolje crevo, bolji kostimi ,bolja rezija, bolje svetlo..
Kostimi zombija su me sad više brinuli da ne budu preterano gadni.

Za to mislim da ne mora da brineš, njihov fah.

Back