Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Nema Marija Serifovic odavno taj filing sta bi dobro proslo na ESC, gleda sve iz perspektive kada se ona takmicila
Msm da je navijala za Finsku 2021, tako da ono, ima osjećaj za top 5 ako ništa

Ma kakav Džipsi, još samo fali njemu da nameste prolaz u Liverpul. Ne, problem je što u LGBTplusitd ima subkultura. Ovi umetnički kultur fašisti vole Luk Bleka, one pederke iz pokojnog Pležra Savu al nema više Pležra neko mora u Musk. Onda ove tatice sigurno će glasati za Baloša i Filareta jer su oni dobro situirani i ako se međusobno primete, e onda postaju power couple i eto karijere na estradi. Šta ostaje Džipsiju? Socijalni rada, oni gi pomognu za glasovi.

To sugerisanje da Dzipsi dobije 12 od žirija, a Luka 10, potencijalno vodi Dzipsija u Liverpul, jer nije isključeno da dobije više od Luke od publike, a posebno sad kad ga podržava "neguj mo srbski".

Šta znam, možda se potcjenjuje Džipsijev potencijal i sa ovom pjesmom. Mogao bi da izbalansira poene žirija i publike + uz propratnu priču...
2909123_zadruga-5--dalila-jeca-nakon-sukoba-sa-carem-zadrugari-je-s-1.gif

To sugerisanje da Dzipsi dobije 12 od žirija, a Luka 10, potencijalno vodi Dzipsija u Liverpul, jer nije isključeno da dobije više od Luke od publike, a posebno sad kad ga podržava "neguj mo srbski".
Pa neka ide.

Ja sam ovde prvi za njega botovao!!!

Ako me se sete na dan bezbednosti sete ako ne to je bila moja dužnost

Ne bih se bunio da ode i on, nego na kraju možda najbolje da svi glasaju po savesti, pa kako bude biće.

Back