Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Ne bih se bunio da ode i on, nego na kraju možda najbolje da svi glasaju po savesti, pa kako bude biće.
To u Srbiji ne postoji. xD Osim ako ne dođe neki mesija kao Konstrakta da ne pomažu šuške.

Jel ima neki način da RTS ukine promociju svojih videa do nedelje, na snimcima finalista, jer se ovako omogućuje nepravedna prednost pojedincima.

Ali Konstrakta je najprvije Džipsija podržala, tako da ako Konstrakta tajno manipuliše masom eto Džipsiju televote, ruši svadbare.

Mada mene kada na zovu na telefon da pričamo o priredbi, ovi smrtnici laici što se ne bave Evrovizijom studiozno kao mi, uglavnom...kažu joj nikakve pesme, ništa ne valja. Tako da mi deluje da su ljudi zbunjeni svim i svačim što su videli.

Može Dzipsii u Liverpul. Zamene mu pesmu, novu mu uradi Tomas G son na engleskom peva i eto top5 u finalu drugu godinu zaredom 😍

Mada mene kada na zovu na telefon da pričamo o priredbi, ovi smrtnici laici što se ne bave Evrovizijom studiozno kao mi, uglavnom...kažu joj nikakve pesme, ništa ne valja. Tako da mi deluje da su ljudi zbunjeni svim i svačim što su videli.
Pa to ja čujem svake godine.

Back