Meni je ovo kao portal. Ima dosta korisnih informacija.Pa i treba da nas čitaju. Ima ovde svasta pametno da vide i takmicari a i RTS.
Hurricane su prekretnica kod domace zajednice a Konstraktna kod medjunarodne zajednice. Ali ja ne vidim link izmedju Hurricane i pojave Konstrakte. Mislim da nas je samo Bog pogledao dva puta.Pa jeste ali ja sam mislio da su Hurricane početak ere konacno srpske komercijalne muzike ali onda je Konstraka to odmah presekla i presli smo na ovaj hiper pop hehe
Ja se baš sećam da se pričalo o Vršcu.Ma bilo je 2009. ali je grad kandidat bio Beograd, ne Vršac. Mi nikad ništa ne dobijemo.
E, znaš kako, malo jeste offtopic ali sam nedavno čuo jednu sjajnu misao o Vršcu:Pre ce da organizuje u onoj kasarni koju sredjuje. Milenijum nece da mu daju... jos uvek...
Mada sto se mene tice neka mu daju sve, samo neka ulaze lovu. Tako da, ako je zainteresovan da organizuje PZE24, slobodno. Neka nas malo ispromovise, iovako smo postali kao gubavci, svi nas zaobilaze.![]()
Pa Sara Jo je bila nekako logican nastavak Hurricane. Malo sofisticiranija komercijala.Hurricane su prekretnica kod domace zajednice a Konstraktna kod medjunarodne zajednice. Ali ja ne vidim link izmedju Hurricane i pojave Konstrakte. Mislim da nas je samo Bog pogledao dva puta.
I ja sam isto to mislio, a nikad nisam pogledao autore. Ima skroz smisla. Meni niej toliko Rozga koliko Danijela Martinović, ali da to je to. Pritom mi mnogo više prija Tašin glas nego Danijelin ili Jelenin. Šteta što joj je to jedina dobra pesma u karijeri, trebalo je da nastavi da radi sa tim timom.Mislio sam da zvuci bas hrvatski i vidim stvarno hr autori.
Prelepa pesma.
Legenda Sinan Sakic?A jel znate koja je ipak najpoznatija zvezda iz Loznice?
Ja se secam da je u Vrscu bio izbor za predstavnika na JESC kad je pobedila Nevena.Ja se baš sećam da se pričalo o Vršcu.
Sinan, ubedljivo.A jel znate koja je ipak najpoznatija zvezda iz Loznice?
Tako je. Loznica poznata pre svega po romskim izvodjacima.Legenda Sinan Sakic?
Čak i izgovor srpskog u toj pesmi zvuči hrvatski, umiremMislio sam da zvuci bas hrvatski i vidim stvarno hr autori.
Prelepa pesma.
Za ovu sam pesmu dugo bi ubeđen da nije srpska, i da je peva neko poput Rozge, možda i sama grupa Magazin. I iskr, nije greška s obzirom da pesma, ili bar Stašin glas vuče malo na dalmatinskiVoditeljka: Kada ste shvatili da ste gej?
Ja:
E to je bilo, izbor za predstavnika.Ja se secam da je u Vrscu bio izbor za predstavnika na JESC kad je pobedila Nevena.
Sada je selidba PZE misaona imenica lol
LogicnoE, znaš kako, malo jeste offtopic ali sam nedavno čuo jednu sjajnu misao o Vršcu:
"Tamo gde ima ruda, tamo se otvara rudnik. Tamo gde ima gline, otvara se ciglana. A u Vršcu su otvorili ludnicu i fabriku lekova".
Meni je super da se šalje drugačiji tip pesme svake godine. 2021. pop trešerana, 2022. konceptualna umetnost, 2023. funkPa Sara Jo je bila nekako logican nastavak Hurricane. Malo sofisticiranija komercijala.
Samo Ceca Slavkovic i Cveta MajtanovicVoleo bih u tom slucaju da se povampiri Maja Marković umesto Taše![]()
Ma ranije je to nekako islo laganije sve iako smo bili siromasniji.E to je bilo, izbor za predstavnika.
A što ne bismo mi dobili PzE? Imamo lepu halu, imamo bogatog Popovića da pokrije troškove, šta više treba.
Boji se da ce izgubitiVec se oglasila i rekla da ce ici samo ako je pozove RTS interno jer ne zeli da se takmici sa amaterima zaboga.
https://nova.rs/zabava/showbiz/ako-...zemlja-zvala-da-ih-predstavlja-na-evroviziji/