Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

A jel znate koja je ipak najpoznatija zvezda iz Loznice?

Pa jeste ali ja sam mislio da su Hurricane početak ere konacno srpske komercijalne muzike ali onda je Konstraka to odmah presekla i presli smo na ovaj hiper pop hehe
Hurricane su prekretnica kod domace zajednice a Konstraktna kod medjunarodne zajednice. Ali ja ne vidim link izmedju Hurricane i pojave Konstrakte. Mislim da nas je samo Bog pogledao dva puta.

Pre ce da organizuje u onoj kasarni koju sredjuje. Milenijum nece da mu daju... jos uvek... 🙄
Mada sto se mene tice neka mu daju sve, samo neka ulaze lovu. Tako da, ako je zainteresovan da organizuje PZE24, slobodno. Neka nas malo ispromovise, iovako smo postali kao gubavci, svi nas zaobilaze. 😄
E, znaš kako, malo jeste offtopic ali sam nedavno čuo jednu sjajnu misao o Vršcu:

"Tamo gde ima ruda, tamo se otvara rudnik. Tamo gde ima gline, otvara se ciglana. A u Vršcu su otvorili ludnicu i fabriku lekova".

Hurricane su prekretnica kod domace zajednice a Konstraktna kod medjunarodne zajednice. Ali ja ne vidim link izmedju Hurricane i pojave Konstrakte. Mislim da nas je samo Bog pogledao dva puta.
Pa Sara Jo je bila nekako logican nastavak Hurricane. Malo sofisticiranija komercijala.

Mislio sam da zvuci bas hrvatski i vidim stvarno hr autori.

Prelepa pesma.
I ja sam isto to mislio, a nikad nisam pogledao autore. Ima skroz smisla. Meni niej toliko Rozga koliko Danijela Martinović, ali da to je to. Pritom mi mnogo više prija Tašin glas nego Danijelin ili Jelenin. Šteta što joj je to jedina dobra pesma u karijeri, trebalo je da nastavi da radi sa tim timom.

Voditeljka: Kada ste shvatili da ste gej?
Ja:
Za ovu sam pesmu dugo bi ubeđen da nije srpska, i da je peva neko poput Rozge, možda i sama grupa Magazin. I iskr, nije greška s obzirom da pesma, ili bar Stašin glas vuče malo na dalmatinski

Ja se secam da je u Vrscu bio izbor za predstavnika na JESC kad je pobedila Nevena.

Sada je selidba PZE misaona imenica lol
E to je bilo, izbor za predstavnika.

A što ne bismo mi dobili PzE? Imamo lepu halu, imamo bogatog Popovića da pokrije troškove, šta više treba.

• Like
Reactions: FFM
E, znaš kako, malo jeste offtopic ali sam nedavno čuo jednu sjajnu misao o Vršcu:

"Tamo gde ima ruda, tamo se otvara rudnik. Tamo gde ima gline, otvara se ciglana. A u Vršcu su otvorili ludnicu i fabriku lekova".
Logicno 🤣

Pa Sara Jo je bila nekako logican nastavak Hurricane. Malo sofisticiranija komercijala.
Meni je super da se šalje drugačiji tip pesme svake godine. 2021. pop trešerana, 2022. konceptualna umetnost, 2023. funk :giggle:

E to je bilo, izbor za predstavnika.

A što ne bismo mi dobili PzE? Imamo lepu halu, imamo bogatog Popovića da pokrije troškove, šta više treba.
Ma ranije je to nekako islo laganije sve iako smo bili siromasniji.

Beovizija u Sava centru, finale ZG na Tasmajdanu, nekad i u Areni, festival u Vrnjačkoi Banji,... Secam se da je bio i neki muzicki festival u Zrenjaninu.

Pa onda Radijski isto u SC.

Budva, Skale,...

Je l mozemo da ostavimo izraz ‘ludnica’ u neironicnom smislu u 20. Veku pitam

Back