Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

E to je bilo, izbor za predstavnika.

A što ne bismo mi dobili PzE? Imamo lepu halu, imamo bogatog Popovića da pokrije troškove, šta više treba.
A dobili smo i rashodovanu opremu iz Sava centra 😂, cak smo i tehnicki opremljeni.
Tako da ako RTS cita, slobodno neka uzmu u razmatranje 😄

E to je bilo, izbor za predstavnika.

A što ne bismo mi dobili PzE? Imamo lepu halu, imamo bogatog Popovića da pokrije troškove, šta više treba.
Onda očekuj Duo Grand kao naše reprezente za 2024.

Edit: ako bogati Popović kojim slučajem nije Sale IDE, IDE, onda povlačim napisano

Boji se da ce izgubiti
Vrlo moguce, cak su Zeljko prvi put i Marija ucestvovali ravnopravno sa ostalima na Beoviziji, zasto bi njoj izlazili u susret. Nista od JK na Evroviziji...

Prodao sam i rezervni 20. glas, biće za Luke Black (i ne nije zbog magične Atenice pokraj Čačka) nego sam dobio porudžbinu iz 🇭🇷/🇬🇧

Ako su veliki logoi Apatinske pivare i Dunav osiguranja na LED ekranima ono što će da vrati festivale u Srbiju, I'm in.
Ne vidim nikakav problem u tim sponzorstvima.
Mislim da je to malo previše. A možda čak i nepotrebno. Evo, i ovogodišnji PzE ima sponzora (i to ni manje ni više nego kladionicu).

Moglo bi se naći 2-3 sponzora a za dvoranu bi se verovatno potpisao neki ugovor sa gradom u kojem se festival održava. Većina sportskih objekata u zemlji su javno vlasništvo, a mislim da bi gradovi prihvatili da pokriju veći deo (ili sve) troškova korišćenja hale.

Jedini problem koji tu vidim jeste koliko je RTS zapravo sposoban da realizuje sadržaje van svojih produkcionih mesta, znači van Koštunjaka.

Karleuša je svoj voz propustila odavno. A i da se nije ponašala kao Madona lična, možda bi i uspela nešto da uradi do sada, kada je ESC u pitanju.
Karleuša bre ne ume da peva. Šteta je što nije bilo YouTubea kada je ona bila na vrhuncu karijere jer cenim da bi sigurno bila viralni hit globalno, ali da uživo peva na svetskoj sceni - lol.

Evo kako će večeras glasati stručni žiri i publika:

Žiri:
12 poena Nadja
10 poena Dzipsii
8 poena Luke
7 poena Zejna
6 ESP
5 Princ
4 Filip
3 Frajle
2 Gift
1 Boris