Marko
Ekspert
Joooj, da, ja sve gledam i kao KAKVA SAD PORUKA ZAVEŽIBurovac naredio Zejni da kaže da pesma ipak ima poruku. DNO.
Joooj, da, ja sve gledam i kao KAKVA SAD PORUKA ZAVEŽIBurovac naredio Zejni da kaže da pesma ipak ima poruku. DNO.
Isto sam pomislioInače muzika za špicu je kao za neki politički talk show. Kako je vedra bila melodija za Beoviziju.
https://www.telegraf.rs/jetset/vest...en-iz-bekstejdza-nasrnuli-na-kameru-telegrafaToliko neprofesionalno i bahato ponašanje nisam imao prilike da vidim do sada. Sramne uvred koje je jedan član iz Džipsijevog tima uputio novinarima je krajnje prost i užasan - tvrdi novinar našeg portala.
Nakon toga, drama u bekstejdžu je nastavljena. Prvo zamoljeni da se smire, a nakon što su odbili i nastavili sa nedoličnim ponašanjem udaljeni su iz bekstejdža a prilikom izlaska jedan od njih je prvo gurnuo kameru Telegrafa a onda i pokazao srednji prst.
Prilikom udaljavanja jedan od članova tima je udario kameru što je šokiralo sve prisutne.
Priznajem Zejnu samo ako dobije najviše od publike.Predlažem da se podijelimo po izvođačima za meltdownove.
Ja sam spreman za Zeyna meltdown