Sta ova sad sere kada je trazila da se glasa na Duo Grand

Sta ova sad sere kada je trazila da se glasa na Duo Grand
Ivona je imala jedan od onih nastupa kome ništa ne fali, ali jednostavno ne ubode sentiment kod ljudi da glasaju za nju.A jadna Ivona, devojka je bukvalno iskidala performans! Jeste da je malo kraducnula ideju od Seceru performansa, ali bitno je da je pametno nasla gde da se inspirise.
jedino što bih dirao je broj pesama, 32 je ipak mnogo. Ove sve sunčane skale ala Milan Bujaković, Jelena Vlahović itd ne treba primati, za boomere su sasvim dovoljno Frajle, CHEGI i PrincNišta na je nih dirao oko propozicija, Klopka radi kao sat svake godine, zna kako i šta i to je to.
Pre par godina na našem nf su pobeđivali Nova deca i Kruna, klasične srpske ESC pesme, ko bi verovao da ćemo imati Konstraktu i Luku Bleka.
Koja?Zna li neko kako nam je zvezda? Jel se upokojila ili?
Zejna i JoksimovicDobili smo pregled nekih buducih potencijalnih predstavnika, pod uslovom da se pojave sa boljim pesmama. Princ nek se obrati Joksimovicu, pa ce vrv i pobediti sledece godine.
Pa (ne)gotivanKoja?![]()
Dobila si na kvotu 20. Mogla si pivo počastitiHvala ti zemljo moja, ja imam osećaj da će on biti osmo deveto mesto u finalu, tako mi se nešto javlja.
RTSov ziri u PFu: glasa po svom nahodjenjuDanima pričamo kako RTS šteluje rezultate.
*RTS zaista našteluje*
JUUU KAKO SE SAMO USUĐUJU!!!
Meni se cini malo vise, prve reakcije su mnogo bolje od KonstraktinihHvala ti zemljo moja, ja imam osećaj da će on biti osmo deveto mesto u finalu, tako mi se nešto javlja.