Kratki osvrt: Luke je znatno poboljšao nastup i zasluženi je pobednik.
U vezi glasanja: žiri treba i MORA da kalkuliše , pre svega mora da prati sve izabrane pesme i konkurente i da "u određenom žanru, uslovno rečeno" NIKAKO ne bira ono čega već ima, a bolje je od našeg ponuđenog. Jak ženski vokal slati kada , gotovo sigurno, imate Lorin, Norvešku i Španjolku je besmisleno. Treba ići na nešto drugačije. Iako ove godine ima dosta "dark" pesama sa "satanističkim bekgraundom" ( što je, naravno, notorna besmislica), Samo mi se spava je potpuno drugačija, ima tu finu artističku notu, film na sceni, Luku koji je drugačiji, čak i taj njegov vokal zvuči sasvim drugačije, što ne znači da pevanje ne treba poboljšati. Sve u svemu , imamo predstavnika koji može u top 10, možda i u top 5, sve zavisi. Odličan posao je napravio RTS ovim izborom. Olja sada mora da dokaže da im je izbor pravi i da se dosta uloži u nastup kako bi sprečila da je smene, jer im je , očigledno, to neka politička namera.
Ovaj silni hejt odasvud je zapravo vrlo dobra stvar. Ogromna količina hejta je je uvek dobra reklama. S druge strane, ona uvek profiliše i one koji su ZA, to je prost zakon akcije i reakcije. Evo npr. ja sam od one koja uslovno podržava Luku ( jer mi je malo fejk, iskreno) , sada silno motivisana da ga branim i apsolutno podržavam i navijam. On treba da bude pametan, iskren, da se maksimalno kontroliše u izjavama i da OBAVEZNO, U SVAKOM INTERVJUU ISKAZUJE LJUBAV PREMA SVOM NARODU I DRŽAVI. Svaku kritiku , neka izbaci iz svog vokabulara, mimike i gestova jer je on predstavnik ove države, ne tamo neke druge. To je Konstrakta radila, pa koliko maherski hejtom manipuliše predsednik ove države, to treba učiti, koliko god ga ne voleli ili voleli. Ja mu držim fige i mislim da će u Liverpulu da prođe jako dobro, treba da doradi nastup, da poboljša aranžman pesme, da poruke na kraju budu jasno istaknute na ekranu jer se to ne razaznaje na kraju pesme i da urade još bolje kostime i animacije. Osvetljenje mora da bude jače da se jasno vidi svaki detalj na sceni, ovo je premračno bilo na Košutnjaku, kao što je i lane bilo kod Sare.
Ostali: Meni je Princ faca, seksi je, ima dobar glas, ambiciozan je, svestran, može da otpeva sve, treba mu dobra pesma, mnogo bolja od ove.
Ljubac svima, Luka da izdrži ove nalete, proći će.