Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

A zamislite recimo duet Ivane Negativ i Joce Ajkule na evrovziji a Tijana konacno da opet ode na evrovziju,ali logicno kao i svaki put samo kao prateći vokal,koji u finisu pesme postaje PRVI?? ;)

Dve stvari koje se nikad nece promeniti u RTS-u, ljubav prema violinama/fruli i video zemljotresi :love:
RTS:
FilthyCourageousDromedary-max-1mb.gif

Dve stvari koje se nikad nece promeniti u RTS-u, ljubav prema violinama/fruli i video zemljotresi :love:
i ljubav prema trubi to nikako ne zaboravi,Marko Markovic i Chegi nas godinama u grin rumu zabavljaju kada RTS-u ponestane interval act,a uvek im ponestane jos malo inspiracije..

Našaaa ljubaaav je libertaaaaaa ;)

Moj prvi oziljak na dusi
Nepopularno mišnjenje: Moj prvi ožiljak na duši dosta bolja čak i melodičnija i zanimljija pesma od "Kruna" i prijatniju dosta boju vokala ima mala Nadja.

Setih se to nakon glasanja juce kada sam mogao staviti ruku u vatru da ce Nevena njoj dati 12 pogtovo jer je hajpovao ziri publiku i dobila je 2 dvanaesitce,ali od Nevene NIJE..

Da li nam je to malo Nevenica ljubomorna na Nadju?? Dobila konkurenciju u istom žanru :D

Verujem da sam u manjini kao i u mnogo slucajeva,ali da moram birati koncert Nevene Bozovic pola sata,ili koncert Nadje sat vremena,uvek bih birao NADJU,jos bih i doplatio dodatnih sat vremena u zamenu da ne idem na koncert Nevene.

Takodje najveći wtf momenti su mi Nevena koja i prosli put i ove godine daje najvise ocene pesmama za koje niko ne ocekuje,ili Lena Kovacevic i Sasa Lokner koji daju 12 i 10 poena Luki,a glavu dajem odmah da oni u svom zivotu tu pesmu ne bi pustili ida su oni juce samo culi tu pesmu i nikada vise u svom zivotu,kao i za Nadju,niko od njih uglavnom nece to slusati,a kaoo daju..

Treba glasati po savesti,nee da glasas za pesmu o kojoj mislis mozda sve najgore,kao sto Aleksandra Kovac misli garant sve najgore o Hurricane a dala im 12 poena,a verujem da to nikad vise nije pustila i Cobi molim te koji slusa Nadju,lol...

Coby demonstrirao ukus i to je tako.
Stručni žiri i treba da glasa za pesmu koja ispunjava sve kriterijume dobar nastup,dobra pesma i dobar i odlican vokal,a to je Nadja ispunila sve,ona je imala uz odlican vokal i lepu pop baladu i veoma lep i simpa nastup i zasluzeno je dobila 12 poena zirija.
Jednostavno to verovatno ne bi imali neki sjajan plasman(a mozda bi i sjajno prosla),ali generalno ona je bas iznenadjenje najvece i otkrovenje ovog festivala i inace u poslednje vreme od klasicnih pop pevacica tog tipa.
Mislim da je ona ovako dobro prosla i zbog vokala,da je ovu pesmu otpevala neka druga pevacica,verovatno bi losije mnogo i neprimetno prosla...

Back