Pesma za Evroviziju 2024: Polufinale i finale

Status
Not open for further replies.
Sećam se da je Klanšček arlaukao i prošle godine, ali dok ne vidim neki Oljin odgovor na to neću imati mira.
Na kolko godina oni imaju nove izbore za direktora? Mislim da je zadnji bio 2019 na 2020 ili samo 2020.

Sad se bude ovi stvorovi iz hibernacije, zive od pze-a do pze-a

PzE sledeće godine budžet 400.000 evra, jedva čekam!

Pobednički tvit - Breskvica je ipak bila projekat SNS. Znači obožavam kako sam odmah u njenoj kampanji namirisao SNS marketing.

Last edited:
I neverovatno je sve dobro objasnio 🤣
Bio sam malo dokon pa se raspitao ko je od takmičara blizak SNS. Jedino što mi je bilo bitno i što znam da Anđela nije iz njihovog tima. 😘
Ma otkud bi ona bila njihova?
Niti je dobila solistički nastup na glavnoj bini u VB niti da nastupa na dočeku NG u BGH2O,... 😜
Šta reče Topalko? Od 2016. SNS kadrovi podelili teritorije i niko ko nije njihov nema šansu da nastupa u toj zoni. 🤣
Teya i mama već više godina ima pristup pinkovima.
Ova "dilema" je lažna i služi u podmetanje tema narodu dok pljačka, prodaja i predaja idu kao podmazane. 😎

Ma otkud bi ona bila njihova?
Niti je dobila solistički nastup na glavnoj bini u VB niti da nastupa na dočeku NG u BGH2O,... 😜
Šta reče Topalko? Od 2016. SNS kadrovi podelili teritorije i niko ko nije njihov nema šansu da nastupa u toj zoni. 🤣
Teya i mama već više godina ima pristup pinkovima.
Ova "dilema" je lažna i služi u podmetanje tema narodu dok pljačka, prodaja i predaja idu kao podmazane. 😎
A šta ćemo sa dečkom policajcem, on je isto ničiji

Status
Not open for further replies.
Back