Aha sad kontam na sta aludiraju xDAhahaha da kod njega sam cula
View attachment 19574
I lici malo da se ne lazemo ahahahaah al da nism cula ne bi nikad skontala sad svaki put vidim
Na kolko godina oni imaju nove izbore za direktora? Mislim da je zadnji bio 2019 na 2020 ili samo 2020.Sećam se da je Klanšček arlaukao i prošle godine, ali dok ne vidim neki Oljin odgovor na to neću imati mira.
Nemam mira nemam snaSećam se da je Klanšček arlaukao i prošle godine, ali dok ne vidim neki Oljin odgovor na to neću imati mira.
5-6 godina čini mi seNa kolko godina oni imaju nove izbore za direktora? Mislim da je zadnji bio 2019 na 2020 ili samo 2020.
Još malo5-6 godina čini mi se
I neverovatno je sve dobro objasnioMali je neverovatno iritantan.
Ma otkud bi ona bila njihova?I neverovatno je sve dobro objasnio
Bio sam malo dokon pa se raspitao ko je od takmičara blizak SNS. Jedino što mi je bilo bitno i što znam da Anđela nije iz njihovog tima.![]()
A šta ćemo sa dečkom policajcem, on je isto ničijiMa otkud bi ona bila njihova?
Niti je dobila solistički nastup na glavnoj bini u VB niti da nastupa na dočeku NG u BGH2O,...
Šta reče Topalko? Od 2016. SNS kadrovi podelili teritorije i niko ko nije njihov nema šansu da nastupa u toj zoni.
Teya i mama već više godina ima pristup pinkovima.
Ova "dilema" je lažna i služi u podmetanje tema narodu dok pljačka, prodaja i predaja idu kao podmazane.![]()