Pesma za Evroviziju 2024: Polufinale i finale

Status
Not open for further replies.
Koliko je ona gostovala na Pinku i Happy-ju... :eek: Baš ukucao u YT pretragu. Sad ga evo Džordži, Jovana se izgleda strašno naložila na njega, on je i rekao kod Amigi-a da mu je ona dala podršku. :p

Koliko je ona gostovala na Pinku i Happy-ju... :eek: Baš ukucao u YT pretragu. Sad ga evo Džordži, Jovana se izgleda strašno naložila na njega, on je i rekao kod Amigi-a da mu je ona dala podršku. :p
Pa dobro, za Happy mogu da razumem njima je pre Ukrajine glavna tema bila beli mag crni mag kako se zaštiti od magije, pa ona Irina sto je sad u jutarnjem na pinku pobegla sa hepija zbog nekog maga koji jr hteo na njoj nesto da oproba.

Dugo joj je trebalo da se pokaže onakvom kakva zaista jeste, tačnije da skine masku dobrice i oreol anđela, ogrezla u sujeti u nekakvoj zajedljivosti i zlobi. Takođe se nadam da je ovo prva i poslednja godina njene pojave na PZE, 'ajmo sad opet brnjicu na nos, dekolte, dop***ak i pravac u klubove, pevoj "Do gole kože", uzimaj lovu i uživaj. 💀

Koji je to po redu atentat na predsednika Republike Srbije?
Idemo za ginisaaa breee! ❤️‍🔥✊🫶

Ahahahahaha posle Bottega Veneta vidim ima i PREMIATA pesma.. Naša muzička scena.. 😍🤭

Dugo joj je trebalo da se pokaže onakvom kakva zaista jeste, tačnije da skine masku dobrice i oreol anđela, ogrezla u sujeti u nekakvoj zajedljivosti i zlobi. Takođe se nadam da je ovo prva i poslednja godina njene pojave na PZE, 'ajmo sad opet brnjicu na nos, dekolte, dop***ak i pravac u klubove, pevoj "Do gole kože", uzimaj lovu i uživaj. 💀
Ja je vala nisam volela od kad sam je prvi put videla, matora sam da vidim odmah kako stvari stoje, niti sam je slusala niti pratila niti velicala, znam dve pesme i to sa radija

Baš se vidi da je sujetna i egoistična. Jako loš PR, jako loše predstavljanje u medijma. Ovako je kao mala mica koje sa samo hihi smeška, a zapravo joj je jako povređena sujeta jer je bila ubeđena da nema konkurenciju na PZE24. Takođe bukvalno kod Cece u emisiji se nešto smeška kao Teya favorit a onda daješ ovakve izjave. Dno.

Cela prica oko protesta je fabrikovana na osnovu jednog videa na tiktoku

Nikakvi protesti nisu ni zakazani, mediji danima guslaju o potpunoj izmišljotini.

To je kao da mi napisemo ovde na forumu da pravimo docek za Teya Doru na Marakani i mediji danima to prenose kao da ce se stvarno desiti.

Bizarno. Veštački stvorena prica a kome odgovara taj narativ da se ismevaju protesti kao koncept je zanimljivo pitanje.

Izgleda da je tu celu priču oko protesta pokrenula MIlica tj Bojana koja je bila i na forumu. Bukvalno svaki dan je delila na TikToku peticiju i video sam da su neki pominjali da je ona kao neki kooridantor da se njoj javljaju. A onda iznenada od juče popodne sve je obrisala sa svog profila na TikToku.

Last edited:
Izgleda da je tu celu priču oko protesta pokrenula MIlica tj Bojana koja je bila i na forumu. Bukvalno svaki dan je delila na TikToku peticiju i video sam da su neki pominjali da je ona kao neki kooridantor da se njoj javljaju. A onda iznenada od juče popodne sve je obrisala sa svog profila na TikToku.
Pa zato što je dete u pitanju i tek je juče ukapirala u šta se potencijalno uvaljuje.

Pa zato što je dete u pitanju i tek je juče ukapirala u šta se potencijalno uvaljuje.
Slažem se, kontam da je fazon 5-6 razred osnovne škole i verovatno je u tom svom besu i ramazenosti sve to pokrenula - a onda su se na to nakačili neki posebni ljudi, pa se to prenelo na ovaj nivo.
Ja baš sinoć ušao da vidim šta se dešava kad ono sve obrisano, da li je neko reagovao ili je shvatila šta je uradila ostaje misterija.

Status
Not open for further replies.
Back