Pesma za Evroviziju 2024: Polufinale i finale

Status
Not open for further replies.
inace sto se tice glasanja u finalu (u pf. je sve bilo ok), u globaltel mrezi je jedna poruka prosla, druga nije. nikakav odogovor do danas nisam dobio. oba glasa su bila za teya doru.

Ja bih dogodine Džordžija interno, a vi kako hoćete, svima se dopao Džordži koga sam pitao, žene 40-50 godina, traže njegove druge pesme nakon PZE-a, kažu extra je bio.. Nama treba nešto kao Džordži, ali ne ono sa IDJ, nego ovako baš, samo još malo da se utegne, može i na engleskom... Bilo bi fenomenalno..

Ja bih dogodine Džordžija interno, a vi kako hoćete, svima se dopao Džordži koga sam pitao, žene 40-50 godina, traže njegove druge pesme nakon PZE-a, kažu extra je bio.. Nama treba nešto kao Džordži, ali ne ono sa IDJ, nego ovako baš, samo još malo da se utegne, može i na engleskom... Bilo bi fenomenalno..
Ja sam gledala njegove starije pesme sve su bolje meni od ove, ne moze interno ako ce luna park, a jel znate inace njegov stari stoner metal bend?

Ja sam gledala njegove stariji pesme sve su bolje meni od ove
Možda za "internu upotrebu" što se kaže, ali taj fazon nije za evrovizijsku scenu najpogodniji..može i taj fazon da se proba, ja sam ti pauče najotvoreniji za sve u biti, ali mi glupo da se traći šansa.. :)

Ovo vam je Dzordzi, da je nastupio sa ovako necim i ovom frizurom nalozila bih se

@omikron

Zamisli od para za festival uzmeš američkog koreografa.. Pa još po nešto.. 👌

Status
Not open for further replies.
Back