I na nebu tom na koje idem ja sija moja zvezda crvenaTeya Dora Zvezda, Breskvica Partizan![]()
znaci fujcina, mrs.. nekako sam iskulirao sve ovo oko nje, i ova desavanja, ali ovo," ja ne mogu bla bla bla.." mrs bre! ogavno! odvratno!Dok nisam videla nisam verovala.
Novinar 26cm sahranio licemerku Breskvetinu, obožavam!
Ne znam ko je čovek, al napokon neko javno ovo da kaže
Jel ovo dzordziiiiiiNovinar 26cm sahranio licemerku Breskvetinu, obožavam!
MTs najgora mreza nista mi nije otisloinace sto se tice glasanja u finalu (u pf. je sve bilo ok), u globaltel mrezi je jedna poruka prosla, druga nije. nikakav odogovor do danas nisam dobio. oba glasa su bila za teya doru.
Ja sam gledala njegove starije pesme sve su bolje meni od ove, ne moze interno ako ce luna park, a jel znate inace njegov stari stoner metal bend?Ja bih dogodine Džordžija interno, a vi kako hoćete, svima se dopao Džordži koga sam pitao, žene 40-50 godina, traže njegove druge pesme nakon PZE-a, kažu extra je bio.. Nama treba nešto kao Džordži, ali ne ono sa IDJ, nego ovako baš, samo još malo da se utegne, može i na engleskom... Bilo bi fenomenalno..
Da, ali ne interno.Ja bih dogodine Džordžija interno,
Možda za "internu upotrebu" što se kaže, ali taj fazon nije za evrovizijsku scenu najpogodniji..može i taj fazon da se proba, ja sam ti pauče najotvoreniji za sve u biti, ali mi glupo da se traći šansa..Ja sam gledala njegove stariji pesme sve su bolje meni od ove
Pa kad bi mogao da dobije festival, ok, ali ne miriše mi..Da, ali ne interno.