dracarys
Ekspert
Piše u novoj temi koja će se otvoriti večerasAtmosfera na forumu. Otkud vam za cenu glasa?
Piše u novoj temi koja će se otvoriti večerasAtmosfera na forumu. Otkud vam za cenu glasa?
Šta je onda osvežavam stranicu ceo bogovetni dan? Za šta dobijaju ti ljudi naše poreske pare? Hoćemo probe, hoćemo sada!Nece ove godine
Bio je konsenzus da smo zadovoljni tom odlukomŠta je onda osvežavam stranicu ceo bogovetni dan? Za šta dobijaju ti ljudi naše poreske pare? Hoćemo probe, hoćemo sada!![]()
Jel to Dragana glavna banka estrade?Mislim da ne. Ipak je Luda Karla svesna koliko je duzna Gagi i materijalno( finansijski) i u svakom drugom smislu
Aha, tek sad vidim... OGAE ima svoje izvorePiše u novoj temi koja će se otvoriti večeras
Ja evo sada idem da štampam. Drugarica sa kojom gledam, možda zna dve pesme, ima hajp u vezi PZE a ja ništa kao mrtav konj. Možda još nisam osvestioA biće valjda nekog materijala, ali nije ni previše bitno kada večeras gledamo prenosJeste li odštampali listiće, spremili grickalice?
Није реч о "неком петом" већ о манипулацији са хуманитарним осећањима људи. Људи тешко одвајају 20х60=1200 дин да подрже некога али онда у себи помисле "добро, то иде у хуманитарне сврхе". А, очито није тако.Pa da, operateri uzimaju tipa 6rsd po poruci ili koliko već košta jedna regularna.
Neki deo ide Comtrade-u jer valjda on broji i garantuje za broj glasova.
Ne znam da li se plaća porez na ovakvu vrstu prihoda, ako da, onda deo ode državi.
I ostatak ceo je "RTS-ov deo prihoda" koji oni sav daju humanitarno.
Vrlo je logična priča, ne znam čemu sumnje da se neko peti ugrađuje.
Kosu sam skratila sminku promenilaDragana Mirkovic podrzala Breskvicu na Instagramu!![]()
Taj podcast je ispao prevara veka.Srđanu koji je u Ivanovom podcastu obećao gomilu materijala i slika i snimaka sa proba pre nastupa
bih imao nešto da poručim:
View attachment 18660
Konsenzus = Petar i ja rekli lolBio je konsenzus da smo zadovoljni tom odlukom
Netačno.Bio je konsenzus da smo zadovoljni tom odlukom