Pesma za Evroviziju 2024: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Promene za koje agituje par nas ovde zahtevaju minimalno cimanja + su jeftine / besplatne

Olja utripovala da je Martin Osterdahl licno, pa misli da je bitna zato sto je izdejstvovala da po prvi put zvanicni yt esc-a prenosi pze.

Ovo ćutanje baš ubija hajp. A da su lepo juče objavili slike, pa sinoć rekapitulaciju svi bi bili srećni i zadovoljni plus nahajpovani.
PZE nije balkanski Melodi jer Melodi ne krije informacije do poslednjeg momenta 😌

Ovo ćutanje baš ubija hajp. A da su lepo pre dva dana objavili slike, sinoć rekapitulaciju svi bi bili srećni i zadovoljni plus nahajpovani.
Ja bih samo da nam objasne zasto i cemu ne razumem stvarno ovako logicki ne razumem

Није реч о "неком петом" већ о манипулацији са хуманитарним осећањима људи. Људи тешко одвајају 20х60=1200 дин да подрже некога али онда у себи помисле "добро, то иде у хуманитарне сврхе". А, очито није тако. 🤔
Razumem, ali RTS ni ne kaže da SAV prihod od tih poruka po ceni od 60 rsd ide u humanitarne svrhe, nego da RTS sav SVOJ deo prihoda od njih daje u humanitarne svrhe.
(Koliki je taj RTS-ov deo mi ne znamo precizno, nit su oni dužni da nam ga preciziraju. Ali očigledno da sigurno nije mali, ja evo recimo pretpostavljam da je barem 1/3 ukupno prihodovanog novca od SMS-ova, i to je opet fina suma za humanitarne svrhe.)
Manipulacija i nastaje kad se razumeva selektivno i nepažljivo, i tu je kriv onaj koji tako razumeva, a ne onaj koji saopštava.

Status
Not open for further replies.
Back