Pesma za Evroviziju 2024: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Moje skromno misljenje je da totalno preterujete. U smislu aj da vam bude zao sto nismo videli pre nastupa, ali bas da vam pokvari raspolozenje to mi je nelogicno. Pritom videcemo za sat ipo nije kao da necemo nikada heheh 🥰
Ne mislim na danas samo nego poslednjih dana uopšte, dobili smo od eksluzive jedino ko može da otpeva najviši i najniži ton. To što su organizatori, to ne znači da ne treba da se samopromovišu što više

Podrška za RTS-ov PZE tim.
I Love You Win GIF by The Academy Awards

Ne mislim na danas samo nego poslednjih dana uopšte, dobili smo od eksluzive jedino ko može da otpeva najviši i najniži ton. To što su organizatori, to ne znači da ne treba da se samopromovišu što više
I od te ekskluzive dobili smo prvi deo i to je to

Ali juče na filmu tri puta pomenuli haljinu boje breskve (peach color), danas u filmu idu na plantaže breskvi u Tunisu da rade 😭 ja film na RTS 1 u 21:00 neću da gledam! 🍑 😭😭😭

Koliko sam u nedelju bio uzbuđen toliko sam sada ravnodušan. RTS je ovom ćutnjom i skrivanjem proba uspeo da ubije hajp u meni. Kao da živimo u devedesetim godinama pa moramo sve da vidimo tokom show-a. Samo su pokazali da su im srpski fanovi bitni isto koliko i hrvatski HRT-u.
Ako se boje pljuvanja režije svakako bi ta ista režija bila popljuvana i tokom samog prenosa. Čak je i bolje da se ranije pusti rekapitulacija da se naviknemo pa bi manje pljuvali tokom prenosa. To je neko moje mišljenje.
Ali meni je iskreno sve vizuelno bolje ako se doživi prvi put kroz nastup, a ne kostim vidim na slici ili vidim delić kulminnacije u videu, bas je bolje da se sve vidi prvi put tokom nastupa…

Jako su se neprofesionalno poneli ove godine. Neće mi bilbordi po gradu zamazati oči. U to su svakako uložili da bi izreklamirali radi gledanosti koja ide njima na ruku. A da pruže malo zanimljivog materija za fanove, to nema. Za fanove neeeema. Opet su pokušali da zamažu oči sa 3-4 realno nebitna videa, gde prozivode duboke tonove, pomalo amaterski editovana.

Jako su se neprofesionalno poneli ove godine. Neće mi bilbordi po gradu zamazati oči. U to su svakako uložili da bi izreklamirali radi gledanosti koja ide njima na ruku. A da pruže malo zanimljivog materija za fanove, to nema. Za fanove neeeema. Opet su pokušali da zamažu oči sa 3-4 realno nebitna videa gde prozivode duboke tonove, pomalo amaterski editovana.
Možda dobijemo napokon X faktor nivo razglednica?

*nećemo*

Status
Not open for further replies.
Back