Pesma za Evroviziju 2024: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Koliko sam u nedelju bio uzbuđen toliko sam sada ravnodušan. RTS je ovom ćutnjom i skrivanjem proba uspeo da ubije hajp u meni. Kao da živimo u devedesetim godinama pa moramo sve da vidimo tokom show-a. Samo su pokazali da su im srpski fanovi bitni isto koliko i hrvatski HRT-u.
Ako se boje pljuvanja režije svakako bi ta ista režija bila popljuvana i tokom samog prenosa. Čak je i bolje da se ranije pusti rekapitulacija da se naviknemo pa bi manje pljuvali tokom prenosa. To je neko moje mišljenje.

Sećam se da tada ništa nisam razumeo šta i kako... Tek mnogo kasnije sam povezao da je to bio proporcionalni sistem.

Koliko sam u nedelju bio uzbuđen toliko sam sada ravnodušan. RTS je ovom ćutnjom i skrivanjem proba uspeo da ubije hajp u meni. Kao da živimo u devedesetim godinama pa moramo sve da vidimo tokom show-a. Samo su pokazali da su im srpski fanovi bitni isto koliko i hrvatski HRT-u.
Ako se boje pljuvanja režije svakako bi ta ista režija bila popljuvana i tokom samog prenosa. Čak je i bolje da se ranije pusti rekapitulacija da se naviknemo pa bi manje pljuvali tokom prenosa. To je neko moje mišljenje.
Ajd to ali sto su nas lagali i zavlacili da cemo dobiti ne znam ni ja sta sve, a na kraju nam nisu dali ni ono sto smo prethodnih godina imali

I meni je cela ta ćutnja (da izuzmemo Oliveru) stvorila neki baš bezveze osećaj
Moje skromno misljenje je da totalno preterujete. U smislu aj da vam bude zao sto nismo videli pre nastupa, ali bas da vam pokvari raspolozenje to mi je nelogicno. Pritom videcemo za sat ipo nije kao da necemo nikada heheh 🥰

Status
Not open for further replies.
Back