Stefan28
Ekspert
Videću pahahahaPa ti uplati još malo hahhaha
Videću pahahahaPa ti uplati još malo hahhaha
Neka pesma koja ce buditi veliku kolektivnu emociju. Spora. Mada u aspektu sa Jupiterom i Uranom,bice tu i dinamike i inovatnosti.
Zvezde su rekla svoje
Predviđa se i high tech oprema koja možda malo glitchuje![]()
Pa sta je rekao nemam tviter inace sam prva gledala u zvezde hahahahaNeka pesma koja ce buditi veliku kolektivnu emociju. Spora. Mada u aspektu sa Jupiterom i Uranom,bice tu i dinamike i inovatnosti.
Teya Dorin revamp?
Olja KRKAMozemo kmecati koliko hocemo ljudi trenutno rucaju
Neki ne znaju kad je dostaNe volim ni ja ovu kampanju koju Breskvica ima ali ovo je stvarno previše.View attachment 18667
Nek izgleda celavo sta fali samo nek se izdvajaZasto neki drame na ovu sliku za Zorjin nastup ? U ovom kvalitetu ne moze nista da se vidi i proceni hahaha. Aj sto izgleda celavo, nego sto neko kaze zasto ovakva haljina, a apsolutno se ne vidi ni da li je haljina ni kakva je
Ma dramimo jer nam je dosadno.Zasto neki drame na ovu sliku za Zorjin nastup ? U ovom kvalitetu ne moze nista da se vidi i proceni hahaha. Aj sto izgleda celavo, nego sto neko kaze zasto ovakva haljina, a apsolutno se ne vidi ni da li je haljina ni kakva je
Ma nije ćelava sigurno ahaha nosi crnu periku, a inače ima bled ten i verovatno je u ovoj sekundi uhvaćena poza kad je okrenuta ka kameri pa zato deluje belo okruglo, ali nije lobanja nego bleda facaNek izgleda celavo sta fali samo nek se izdvaja
Uvek je bolje da dramimo zato što RTS ne izbacuje nikakav materijalMa dramimo jer nam je dosadno.malo zanimacije
Volim sto se pravis kako ne znas nastup lolMa nije ćelava sigurno ahaha nosi crnu periku, a inače ima bled ten i verovatno je u ovoj sekundi uhvaćena poza kad okrenuta ka kameri pa zato deluje belo okruglo, ali nije lobanja nego bleda faca
Ali može ovako, mračan intiman nastup, odlično![]()
A realno ne bi bila losa ideja da stavi neku glumu na glavu da izgleda celavo mislim da bi ljudi bili u fazonu wtf a i psiholoski takve zene izgledaju snazno odnosno drugi ih tako percipiraju. U svakom slucaju ne bi joj odmoglo nista.Volim sto se pravis kako ne znas nastup lol