Aleksa
Ekspert
Kao i prošle godine, nije mi jasna bina i oni ekrani na drugoj strani totalno do kojih izvođači ni ne mogu da dođu.kakav je ovo pod???
Kao i prošle godine, nije mi jasna bina i oni ekrani na drugoj strani totalno do kojih izvođači ni ne mogu da dođu.kakav je ovo pod???
što je onako beoPod izgleda fino, šta pričate?
ali se slaže uz frizuru!Pod se ne slaze uz ledove
Ne deluje zadovoljno. Izgleda navikla samo na hvalospeve. Ali hoće to kad se daju lažna obećanja
Jel se to ubucila malo i ona druga ukrajinka, jedna beše mršava bila?H*T i R*S:
![]()
Podseća me onaj skaradni pod koji je bio u Plesu sa zvezdama.što je onako beo
Kako zracis tako privlacisNe deluje zadovoljno. Izgleda navikla samo na hvalospeve. Ali hoće to kad se daju lažna obećanja![]()
Petar u 21:10hLjudi, imajte u vidu da se oni zaista trude. Za 250 iljada napraviti ovakav festival nije mala stvar.Mi smo ipak mala zemlja.
Bićemo prijatno iznenađeni i zadovoljni kad vidimo prenos. Kreativni tim nas neće ostaviti na cedilu.
![]()
Majsta hakovao Petrov nalogLjudi, imajte u vidu da se oni zaista trude. Za 250 iljada napraviti ovakav festival nije mala stvar.Mi smo ipak mala zemlja.
Bićemo prijatno iznenađeni i zadovoljni kad vidimo prenos. Kreativni tim nas neće ostaviti na cedilu.
![]()
Odmah da se ogradim nisam ja hakovao Petrov profil da napišem ovoLjudi, imajte u vidu da se oni zaista trude. Za 250 iljada napraviti ovakav festival nije mala stvar.Mi smo ipak mala zemlja.
![]()