Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Hvala svima koji pumpaju sa ovogodišnjeg PZE-a... bili ste svi dobri, žao mi je što niko od vas nije pobedio, svaka čast! Slobodna Srbija ima jako talentovane i sjajne umetnike... Nadam se da će te nam se vratiti dogodine na takmičenje u novoj i slobodnoj zemlji!

Zaista se nadam da cemo dogodine organizovati iz slobodne drzave inace ne vidim poentu odrzavanja festivala u kom niko ne zeli da gostuje i zirira, a vrv nece zeleti ni da se takmice

Bilo bi mi žao da ovo bude slom PZE u slučaju nekog potopa Srbije u maju. Festival ima puno potencijala i treba ga negovati, ali zaboga RTS mora malo da olabavi i pokrene neke promene. Kontam da je lako to samo reći ali u njihovom je interesu da se PZE vrati jači nego ikada. Nisu valjda mislili da će samo zahvaljujući Konstraktinom uspehu festival imati sigurnu budućnost.

Bilo bi mi žao da ovo bude slom PZE u slučaju nekog potopa Srbije u maju.
Mislim da budućnost festivala ne zavisi toliko od Prinčevog rezultata u maju, koliko od rezultata nekih drugih procesa u zemlji.
Bez slobodnog RTS-a, lista učesnika će se sledeće godine sklapati onako kako su se ove godine sklapali revijalni program i žiri. Na jedvite jade.

Ali, biće bolje dogodine. Sve, pa i PZE. 💪

Kao sto rece gospodjetina tam bojkot kao bojkot nije nuzno los, ja generalno verujem da nekad moze doneti zeljene rezultate. Medjutim u ovom slucaju je vise stete doneo i nije sve bas previse imalo smisla.

Ako je ovaj gerijatrija ziri bio posledica otkazivanja nekih mladjih/progresivnijih ljudi, sustinski nista nije napravljeno. Kaznjeni su samo originalniji i hrabriji nastupi a poguran mediokritet. Kaznjeni su fanovi, a mozemo reci i Srbija generalno jer smo dobili bajatu pesmu sa kojom nam se smesi ispadanje i potencijalno najgori rezultat ikad. Nekad ima smisla bojkotati i jednostavno ne ucestovavti, ali nekad je bolje zapravo probati iznutra neke promene napraviti. Zato sto se mene tice respect veliki za Zorju, obozavam je.

Last edited:
Mislim da više apsolutno ne postoji opravdanje da je, kada (ako) se opet prijavi, poguramo maksimalno 🤷‍♂️
Samo da opet ne zabode godinu sa još tipa 2 mega favorita ko što ume Lol, tu joj od srca želimo manje baksuza i više sreće 😁

Sada sam tek odgledao glasanje i proglasenje pobednika.

Jebote, pa njemu skoro niko sem Haremsica nije prisao, a pritom jeste realno iskulirao Lady Siren. Ljudi isli grlili se i cestitali medjusobno, na njega gledali sa razocaranjem. Mogu da zamislim kakav je sljam kada su mu se sve kolege smorile.

Inace cenim da RTS uopste nije ocekivao da ce on pobediti, nego su BxD sjebali Haremsice za 12 poena od publike, a Vukayla nije uspela da mobilise nasu publiku da glasa vise.

Back