To je bilo pre PZE, ali valjda samo promocije radi, pošto je pesma tako lepa kaže...Ček u fazonu da će na ESC pevati na franucskom?ili?
Mislim da budućnost festivala ne zavisi toliko od Prinčevog rezultata u maju, koliko od rezultata nekih drugih procesa u zemlji.Bilo bi mi žao da ovo bude slom PZE u slučaju nekog potopa Srbije u maju.
Samo da opet ne zabode godinu sa još tipa 2 mega favorita ko što ume Lol, tu joj od srca želimo manje baksuza i više srećeMislim da više apsolutno ne postoji opravdanje da je, kada (ako) se opet prijavi, poguramo maksimalno![]()
Na to i mislim kad kažem da "nema opravdanja" tipa jaka godina. Sa kvalitetnom pesmom će sigurno doći.Samo da opet ne zabode godinu sa još tipa 2 mega favorita ko što ume Lol, tu joj od srca želimo manje baksuza i više sreće![]()
Bukvalno bi ljudi radije glasali za Tam ove godine nego za Zorju, nebitan kvalitet.. PzE jeste popularity contest (i od skora kupovina prepaid kartica contest)Mislim da više apsolutno ne postoji opravdanje da je, kada (ako) se opet prijavi, poguramo maksimalno![]()
Bojana StamenkovićStruka se oglasila (ne znam jel neko poslao već)