Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Jezivo kako je ovaj PZE fušerski odrađen. Uopšte nisam fan Teya Dore ali red je bio da ona izvede Ramondu u revijalnom delu. Mislim da Princ nije ni izveo svoju pesmu na kraju, nego su pustili snimak finalnog nastupa. Gledah ga pre neki dan; ko zna koja emisija i koja televizija, reče da je francuska verzija spremna, možda i već snimljena. Ima pojavu i glas, pesma jeste slaba, ali verujem da će se bez problema plasirati u finale i plasirati se standardno oko 18. mesta. Moj favorit je bila Vukayla, mislim da je moglo da se poradi na njenom pevanju i bilo bi mi interesantno da pratim taj napredak - kao što je to bio slučaj kod Bejbi Lazanje.

ja ne mogu jos sebi da dodjem... nisam bio toliko smoren od kako je no name pobedio 2005 i 2006.
I ja sam šokiran 😂 u glavi mi se vrti onaj tik tok sound “traume iz detinjstva, traume iz detinjstva” i poraz OT Benda 💀

Takodje, ovaj Tommee ima vrhunsku muziku, definitivno zanimljiv nacin da otkrijem nekog novog autora

Jezivo kako je ovaj PZE fušerski odrađen. Uopšte nisam fan Teya Dore ali red je bio da ona izvede Ramondu u revijalnom delu.
Odbila je.
Mislim da je i taj nastup pobednika u narednoj godini u ugovoru, ali je Olja verovatno pustila, jer ipak nije tako važan kao nastupi trenutnih takmičara...

To je još jedan uticaj situacije i protesta na PzE...
Sledeće godine će biti bolje. Nadamo se u slobodnijoj Srbiji.

Jezivo kako je ovaj PZE fušerski odrađen. Uopšte nisam fan Teya Dore ali red je bio da ona izvede Ramondu u revijalnom delu. Mislim da Princ nije ni izveo svoju pesmu na kraju, nego su pustili snimak finalnog nastupa. Gledah ga pre neki dan; ko zna koja emisija i koja televizija, reče da je francuska verzija spremna, možda i već snimljena. Ima pojavu i glas, pesma jeste slaba, ali verujem da će se bez problema plasirati u finale i plasirati se standardno oko 18. mesta. Moj favorit je bila Vukayla, mislim da je moglo da se poradi na njenom pevanju i bilo bi mi interesantno da pratim taj napredak - kao što je to bio slučaj kod Bejbi Lazanje.
Koliko sam upoznat praktično skoro svi koji nisu zaposleni na RTS su otkazali učešće na PzE, bilo kao izvođači interval act-ova, bilo kao članovi žirija ili kao voditelji. Otud i puštanje matorih snimaka.

Zašto su ih svi otkazali? Možda pitati informativnu redakciju, štagajaznam...

Pa iskreno, ako smo zbog otkazivanja kojekoga ko je bio viđen za žiri i dobili ovo, onda stvarno...
Gospoda bojkotaši bolje da su došli po zadatku da urade šta treba, nego što su nam poručili kako su društveno odgovorni. Sve ja to poštujem, i za revijalni deo stvarno i nebitno. Ali ovde je postojao cilj i svrha koji su omašeni zbog stava koji se svakako jasno i glasno iskazuje ostalih dana, žiriranje na PZE je bio potpuno nepotrebna i promašena simbolika za to.
Zorji svaka čast.

Gledah ga pre neki dan; ko zna koja emisija i koja televizija, reče da je francuska verzija spremna, možda i već snimljena.
Ček u fazonu da će na ESC pevati na franucskom? 💀 ili?

Back