Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Promena nastupa ovde nece puno pomoci. RTS bi trebalo da sedne za sto sa Princom,
Meni je i dalje nejasno da mi na pocetku nastupa imamo dva meseca... jedan pun u pozadini i jedan mlad na kom Princ sedi... Kome li je samo smislio takvu nebulozu
kreativni director Lafayetta

Last edited:
Ili da čovek lepo odustane, ja da sam izvođač ne bi išao na Evroviziju sa nečim sa čime ne bi imao puno šanse i da mi ispadanje u polufinalu visi u vazduhu...!

Ili da čovek lepo odustane, ja da sam izvođač ne bi išao na Evroviziju sa nečim sa čime ne bi imao puno šanse i da mi ispadanje u polufinalu visi u vazduhu...!
Čoveku je d*pe zinulo da ide na Evroviziju. Toliko da je svake godine kada je učestvovao pravio lažni hajp, kupovao preglede kako na audio pesme tako i na svoje nastupe.
Da ne spominjem sumnjiva SMS glasanja, doduše imao je neku organsku podršku 2023. ali ove godine nešto vrlo smrdi.

Pa uspeo je na kraju.

Samo nek ne očekuje podršku naroda, narod nikada neće nikoga zavoleti na silu.

Pesma mu neće biti hit ni u Vranju, a kamoli u celoj Srbiji ili Evropi. Ako hoće da prođe bolje nek lagano počne sa kupovinom kartica u zemljama koje su u našem polufinalu.

Jao ljudi odakle početi :love:
Prvo, hvala vam na nagradi, stvarno nismo očekivali, tako da nam je nakon glasanja, OGAE nagrada baš prijala kao neka vrsta utehe. ❤️
Ovo "putovanje" je bilo NEVEROVATNO za sve nas iz Harema. Ono što se trenutno dešava nismo mogle ni da zamislimo! OVOLIKO ljudi u SRBIJI da je na strani DRAG KRALJICA?! wooooooow 😍😍😍 Mnogo poruka podrške dobijamo.
Naravno da nam je teško palo što nam je malo falilo da odemo za Bazel, ali mi smo dale maksimum i zaista je ceo naš tim ponosan na nas! Mislim da smo poslušali sve kritike iz polufinala i unapredili što smo bili u mogućnosti u samom finalu. Sad ću vam otkriti da smo pre nastupa u finalu imali video razgovor sa Marijom Šerifović koja nam je uputila reči podrške! To nam je dalo dodatni vetar u leđa!
Bile smo osporavane od mnogih ljudi na početku, ali jedno ne mogu da ospore - SRBIJA je podržala DRAG kraljice u velikom broju, a mi smo na jako dobar način predstavile drag umetnost Srbiji!
Mnogo toga bih napisala, ali evo da se zahvalim i forumašima koji su nas podržavali, zaista cenimo to!
Nas već zovu da gostujemo u emisijama, klubovima i festivalima u regionu, ali treba malo vremena da prođe da se odmorim, pa da vidimo šta dalje.

Ono što me je najviše povredilo/iznerviralo jeste izjava predsednika žirija - Slobodana Markovića (ako se ne varam) pre čitanja svojih glasova....baš ružan potez, ali baš!!! No, nagradili smo ga svi iz green rooma slatkim uuuuuuuuuzvikom :)

Nije lako kad si na poen od SNA IZ DETINJSTVA, al ne osećam se toliko loše, naprotiv osećam ponos i neku mirnoću koja mi je falila pr PZE, a to sve zahvaljujući podršci koju dobijamo!

Do sledećeg javljanja, družimo se sa Lefkadom 15.3. u Beogradu! ❤️ ❤️ ❤️
Nase robbed heroine, pokidale ste u finalu, bio sam siguran da pobedjujete 💔💔💔 hvala za iconic nastup i pesmetinu❣️

Ja lično ne mislim da je pesma baš toliki plagijat, ali bi čisto cirkusa radi voleo da Tommee piše Olji i Bujketu oko ovoga.
Jao ljudi odakle početi :love:
Prvo, hvala vam na nagradi, stvarno nismo očekivali, tako da nam je nakon glasanja, OGAE nagrada baš prijala kao neka vrsta utehe. ❤️
Ovo "putovanje" je bilo NEVEROVATNO za sve nas iz Harema. Ono što se trenutno dešava nismo mogle ni da zamislimo! OVOLIKO ljudi u SRBIJI da je na strani DRAG KRALJICA?! wooooooow 😍😍😍 Mnogo poruka podrške dobijamo.
Naravno da nam je teško palo što nam je malo falilo da odemo za Bazel, ali mi smo dale maksimum i zaista je ceo naš tim ponosan na nas! Mislim da smo poslušali sve kritike iz polufinala i unapredili što smo bili u mogućnosti u samom finalu. Sad ću vam otkriti da smo pre nastupa u finalu imali video razgovor sa Marijom Šerifović koja nam je uputila reči podrške! To nam je dalo dodatni vetar u leđa!
Bile smo osporavane od mnogih ljudi na početku, ali jedno ne mogu da ospore - SRBIJA je podržala DRAG kraljice u velikom broju, a mi smo na jako dobar način predstavile drag umetnost Srbiji!
Mnogo toga bih napisala, ali evo da se zahvalim i forumašima koji su nas podržavali, zaista cenimo to!
Nas već zovu da gostujemo u emisijama, klubovima i festivalima u regionu, ali treba malo vremena da prođe da se odmorim, pa da vidimo šta dalje.

Ono što me je najviše povredilo/iznerviralo jeste izjava predsednika žirija - Slobodana Markovića (ako se ne varam) pre čitanja svojih glasova....baš ružan potez, ali baš!!! No, nagradili smo ga svi iz green rooma slatkim uuuuuuuuuzvikom :)

Nije lako kad si na poen od SNA IZ DETINJSTVA, al ne osećam se toliko loše, naprotiv osećam ponos i neku mirnoću koja mi je falila pr PZE, a to sve zahvaljujući podršci koju dobijamo!

Do sledećeg javljanja, družimo se sa Lefkadom 15.3. u Beogradu! ❤️ ❤️ ❤️
Vi ste moralne pobednice ovog festivala po meni, zajedno sa Tam. Bez ikakve trunke zavisti, ljubomore, svaki savet ispoštovale, popravile se u finalu, dale svoj maksimum, bukvalno ste pokidale sa pozitivnom energijom, svaka vam čast. Deda Slobu zanemarite, više je o sebi rekao i tom izjavom a i glasovima nego što je uvredio bilo kog takmičara. Srećno u daljoj karijeri!

Eto SNS Joksi prilike da ode interno na ESC, nek pokloni RTS-u pesmu za predstavnika.

Ali najgore od svega je sto Princ nije zeleo da menja muzicki pravac, cak je i regresirao da bi na kraju sa tim pobedio. On je verovatno sada ubedjen kako je napravio pravu stvar.

Back