Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Ja nisam exspert na ovom forumu ali svakako sam jedan od ljubitelja evrovizije i želim da iznesem svoje mišljenje..
Svi smo se složili da je godina slaba što se našeg izbora tiče i da će, koga god da smo izabrali, biti teško da se izborimo za finale, a o nečem višem da i ne govorimo.
Kockice su se tako poklopile da ide Princ. Pesma možda nije najmodernija ali drugih kvaliteta svakako ima. Ne možemo uvek da budemo originalni i da pratimo trendove.
Hajde sad svi da stanemo iza svog predstavnika.. Došlo je do apsurdne situacije da ga stranci "brane" od mašeg hejta.
Uvek će biti slušaoca evrovozije koji vole kvaliternu vanvremensku baladu.
Muka mi je više da uđem na ovaj forum od količine "pljuvanja" po našem predstavniku.
Ubeđena sam da, uz našu podršku i još bolji, efektniji nastup može da postigne barem koliko naši prethodni predstavnici.

Koja ste faza zbog Princa? Ja i dalje na granici između prve i druge. 😃
Denial
Anger
Bargaining
Depression
Acceptance

• Haha
Reactions: FFM
Ja nisam exspert na ovom forumu ali svakako sam jedan od ljubitelja evrovizije i želim da iznesem svoje mišljenje..
Svi smo se složili da je godina slaba što se našeg izbora tiče i da će, koga god da smo izabrali, biti teško da se izborimo za finale, a o nečem višem da i ne govorimo.
Kockice su se tako poklopile da ide Princ. Pesma možda nije najmodernija ali drugih kvaliteta svakako ima. Ne možemo uvek da budemo originalni i da pratimo trendove.
Hajde sad svi da stanemo iza svog predstavnika.. Došlo je do apsurdne situacije da ga stranci "brane" od mašeg hejta.
Uvek će biti slušaoca evrovozije koji vole kvaliternu vanvremensku baladu.
Muka mi je više da uđem na ovaj forum od količine "pljuvanja" po našem predstavniku.
Ubeđena sam da, uz našu podršku i još bolji, efektniji nastup može da postigne barem koliko naši prethodni predstavnici.
Izvini ali bi Durum durum i Aladin imali veće šanse, pa čak i Turbo žurka, Šesto čulo i Trendseter... a i Mask bi se više uklopila u model željenog predstavnika od Mile...

Slažem se ali, bilo je šta je bilo i ne možemo sad tu ništa sa promenimo.
Nisam sigurna da pomažemo ovolikim kukanjem i hejtom prema Princu.
Pomažemo RTS- u da se zainati i uloži u nastup nama u inat, da to bude vizuelna perfekcija i jedno finale...pa da bude evo vam sad plačite 🤣

Slažem se ali, bilo je šta je bilo i ne možemo sad tu ništa sa promenimo.
Nisam sigurna da pomažemo ovolikim kukanjem i hejtom prema Princu.
Nije kukanje i hejt, ali imamo pravo da budemo razocarani i nezadovoljni. Ja njega svakako nikad ne bih pljuvao po mrezama niti njemu licno nesto lose pisao, ali ovu zajednicu smatram safe spaceom da mogu da iznesem svoje misljenje i cujem misljenja drugi ljudi koji nisu kezualci nego ipak nesto znaju o Evroviziji. Nismo zadovoljni ovakvim epilogom i logicno da smo razocarani.

Ma kakvo ulaganje, pa vide i oni da su nam šanse male i koliko smo poslednji u onom rangiranju na aplikaciji.
Mislim da i sama delegacija neće biti nešto motivisana ove godine.

Sada mislim da treba da podrzimo srpskog predstavnika, kakav god da je. Ove godine smo imali takvu konkurenciju, da i nije toliko veliki zal sto neko drugi nije otisao umesto Princa. Sve bi to bilo tu negde na ESCu. Nije bio moj favorit, nikako, ali sada kada ide ima moju podrsku. Ovo je nacionalno takmicenje, ne ide tamo da predstavlja sebe, vec zemlju Srbiju.

Kratkorocni placebo za sledecu godinu je da odaberemo Konstraktu sa nastavkom trilogije. Mada sam ubedjen da nista od nje na PZE ako ostane ovakvo stanje u drzavi i na RTS.

Samo nek proba neko da kaže dosta nam Konstrakte, bukvalno jedino ona može da nam izluči adrenalin za finale. Jedva čekam da se vrati.

Kratkorocni placebo za sledecu godinu je da odaberemo Konstraktu sa nastavkom trilogije. Mada sam ubedjen da nista od nje na PZE ako ostane ovakvo stanje u drzavi i na RTS.
Pa ja mislim da zbog toga treba i da ide, jer ona jedino može neku vrhunsku satiru da spremi oko svega ovoga. Pogotovo ako se sve ostane isto.

Back