Mislio si ispod 17.mesta, kapiram.Mimi bi bila iznad 17. mesta? Zdravorazumsko pitanje.
Princ izdepilirao grudi....Sad kad Princ oduševi svojim nastupom gospodže u menopauzi.
Procena zasnovana ni na čemu.Tam, ostanak u polufinalu 90%, Vukayla, ostanak u polufinalu 90%
Zar u 2025. godini pričamo o žiriju? Ko god da ode dobiće glasove žirija iz maksimalno pet zemalja.Mimi bi od žirija dobila samo bodove od Crne Gore.
Da, čitam baš Leksijev post i mislim se kakvo vešto prodavanje ličnog ukusa i mišljenja kao zdravorazumskog i racionalnog razmišljanjaProcena zasnovana ni na čemu.
I ode i to jedino smisleno opravdanje za njegovo učešće.Princ izdepilirao grudi....![]()
Volimo subjektivne doživljaje upakovane kao činjenice.Da, čitam baš Leksijev post i mislim se kakvo vešto prodavanje ličnog ukusa i mišljenja kao zdravorazumskog i racionalnog razmišljanja![]()
„Sveti Spiridon je danas i Gospod me obukao i u slavu Boga ću izgledati kao princeza u ovom poniženom stanju gde ne mogu ni do toaleta da idem. To je katastrofa“, navodi pevačica.