Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Ova mala Bojana ce uvek dobro prolaziti na televotingu. Pa samo se setite kako je zbog tate dosla do drugog mesta u pinkovim zvezdicama. Tako da Bojana i David ce u finalu isto biti u vrhu televotinga.

Šta kažu strani fanovi posle ovog večeras? Ne smem da pogledam!

Ako biramo izmedju Tam i Vukajle, meni Tam ima bolju pesmu, ne znam zasto ste Tam izbacili iz price o pobedi? Mnogo joj je pamtljivija pesma od Vukajline.

Ja iskreno ne mislim da bi sa Anom loše prošli, čak šta više. Sa svim drugim pesmama domet je max finale do 18og mesta. A ovo ima da odskoči nekima baš zato što je ovako kako jeste, plus bi je poneli ljudi i studenti i imala bi tamo dobru spiku. Kada bih evroviziju posmatrala kao fsc, i imala listu pesama za slanje pre bih poslala nju nego (ne)sigurnii 18.plasman.

Vidi se ponovo uložen trud RTS ekipe u svaki segment i svaka im čast ali mi je subjektivno sve bilo kao na sahrani.

Crni autfiti voditelja, ono otvaranje sa dečijim horom da zaplačeš od tuge, pa ono emotivno javljanje iz grin ruma, pa PZE nostalgija umesto revijalnih nastupa... Nema stvarnog pobednika ove godine, samo Pirova pobeda koja će ostati gorkog ukusa.

Back