Nisu energetski pali već su imali veliku tremu. Otvarali su polufinale, David jedva držao mikrofon u ruci koliko se tresao. Nastup je previše mračan pa se ni ne vide neki delovi u kojima igraju. Ukupan utisak 7/10Fakat je da su BxD bili mnogo upečatljiviji prošle godine. Energetski su pali, i to mi je nekako najviše zasmetalo. Uz očajnu režiju nastupa, naravno.
Koji je ovo stepen deluzije? Opustite se, sutra nastupaju zapravo tri glavna favorita, nece biti crno kao danasJa iskreno ne mislim da bi sa Anom loše prošli, čak šta više. Sa svim drugim pesmama domet je max finale do 18og mesta. A ovo ima da odskoči nekima baš zato što je ovako kako jeste, plus bi je poneli ljudi i studenti i imala bi tamo dobru spiku. Kada bih evroviziju posmatrala kao fsc, i imala listu pesama za slanje pre bih poslala nju nego (ne)sigurnii 18.plasman.
Ja mislio ta ana i ova iste osobe…Uvek neka Ana mora da zaluta u finale
Mislim da im je isto onaj prop poprilično glupav. Sve vreme moraš da misliš da ne padneš sa one platformice dok se dramatično okrećeš unaokolo, a fazon doprinela ničemu.Nisu energetski pali već su imali veliku tremu. Otvarali su polufinale, David jedva držao mikrofon u ruci koliko se tresao. Nastup je previše mračan pa se ni ne vide neki delovi u kojima igraju. Ukupan utisak 7/10
Režija jeste bila loša. Sve u svemu bolji su bili prošle godine.
Vokativ je u pitanju... Mi Loše.Milošu reaguj!
Koji je ovo stepen deluzije? Opustite se, sutra nastupaju zapravo tri glavna favorita, nece biti crno kao danas
Sala mala, da naglasimNisam delulizivna, intuitivna sam. A to kako ćeš me etikerati ne tiče me se.
Žali Bože dobrih pozicijaPozicije koje su izvukli finalisti:
04 Ana & The Changes
05 Biber
06 Bojana x David
11 Milan Nikolić feat. Caka
12 Harem Girls
14 Filarri
15 Iskaz
16 Kruz Roudi
Dve neuporedive stvari lolKada bih evroviziju posmatrala kao fsc
I konačno... 24567 glasova, odnosno 12 poena dobila je... kompozicija pod rednim brojem... 4!!!Pozicije koje su izvukli finalisti:
04 Ana & The Changes
05 Biber
06 Bojana x David
11 Milan Nikolić feat. Caka
12 Harem Girls
14 Filarri
15 Iskaz
16 Kruz Roudi