Paučica
Ekspert
Pa dobro, nemam problem s tim da ti bude smešna.Dve neuporedive stvari lol
Meni je stvarno žao, ali meni je smešna ova tvrdnja![]()
Pa dobro, nemam problem s tim da ti bude smešna.Dve neuporedive stvari lol
Meni je stvarno žao, ali meni je smešna ova tvrdnja![]()
Ne vidim materijal za "igranje", od 2018. na našim NF imali smo jedno 30 pesama poput ove, bar. Ne postoji univerzum u kome ovo ne bi bio bottom 3 u polufinalu na Evroviziji, ali kako god lolPa dobro, nemam problem s tim da ti bude smešna.Ni ne mislim da ćemo je poslati, ali da se ja pitam ja bih se igrala. Ja ću glasati. XD
Napravimo sranje od festivala i onda vec vidimo sebe kao zrtve u fiktivnom scenariju lolDa Anu šalje Rusija ili Belorusija gde su recimo protesti protiv režima, diktature i svega... bila bi u top 3, možda i pobedila... ovako je šalje Srbija gde je sve ovo i odobreno i dozvoljeno od strane nekog tamo izvan... jeste glupo i možda je politika, ali je tako...nažalost![]()
Ma zasto su iskaz i kruz roudi uzeli najbolje brojeve, jos 2 rok pesme jedna za drugom, kad ce rts nauciti da ne pravi random order za finalePozicije koje su izvukli finalisti:
04 Ana & The Changes
05 Biber
06 Bojana x David
11 Milan Nikolić feat. Caka
12 Harem Girls
14 Filarri
15 Iskaz
16 Kruz Roudi
Bože neironično mi je žao
Sta bi sa optimizmom, otkud sad sra*e?Zasto uopste pisete toliko o Ani pobogu! I dajete na znacaju... Niti je momentum, niti ista, obicno sra*e uspavanka.
RTS je uvek bio uz studente