Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Da Anu šalje Rusija ili Belorusija gde su recimo protesti protiv režima, diktature i svega... bila bi u top 3, možda i pobedila... ovako je šalje Srbija gde je sve ovo i odobreno i dozvoljeno od strane nekog tamo izvan... jeste glupo i možda je politika, ali je tako...nažalost 😮‍💨

Pa dobro, nemam problem s tim da ti bude smešna. :) Ni ne mislim da ćemo je poslati, ali da se ja pitam ja bih se igrala. Ja ću glasati. XD
Ne vidim materijal za "igranje", od 2018. na našim NF imali smo jedno 30 pesama poput ove, bar. Ne postoji univerzum u kome ovo ne bi bio bottom 3 u polufinalu na Evroviziji, ali kako god lol

Evo kakvo je stanje sto se tice lajkova na klipovima koji je izbacila zvanicna stranica na insta:

Haremke 1484
Bojana x David 580
Filarri 394
MILA 277
Natasa Kojic 205
Iskaz 202
Biber 164
Igor Simic 138
Vampiri 131
Ana & Changes 116
Tropico 110
Jelena Aleen 106
Milan & Caka 105
Kruz Roudi 100
Anton 61

Da Anu šalje Rusija ili Belorusija gde su recimo protesti protiv režima, diktature i svega... bila bi u top 3, možda i pobedila... ovako je šalje Srbija gde je sve ovo i odobreno i dozvoljeno od strane nekog tamo izvan... jeste glupo i možda je politika, ali je tako...nažalost 😮‍💨
Napravimo sranje od festivala i onda vec vidimo sebe kao zrtve u fiktivnom scenariju lol

Pozicije koje su izvukli finalisti:

04 Ana & The Changes
05 Biber
06 Bojana x David
11 Milan Nikolić feat. Caka
12 Harem Girls
14 Filarri
15 Iskaz
16 Kruz Roudi
Ma zasto su iskaz i kruz roudi uzeli najbolje brojeve, jos 2 rok pesme jedna za drugom, kad ce rts nauciti da ne pravi random order za finale 😭

Pa realno, u finalu nam ne odgovara 50% pesama koje su prošle, ali tu smo gde smo.

Back