Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Stvarno je slatka Anina pesma, ali pogurao je žiri u finale i to je to. Kasno je da pravimo novu mentalnu gimnastiku.

Taša je realno mogla da prođe u finale, ali mislim da je izduvala kod publike tipa osvojila 500 SMS glasova. Mislio sam i da Igor Simić ide dalje zahvaljujući žiriju.

Stvarno je slatka Anina pesma, ali pogurao je žiri u finale i to je to. Kasno je da pravimo novu mentalnu gimnastiku.

Taša je realno mogla da prođe u finale, ali mislim da je izduvala kod publike tipa osvojila 500 SMS glasova. Mislio sam i da Igor Simić ide dalje zahvaljujući žiriju.
Bold of you to assume da je bilo 500 glasova ukupno veceras

Ali žiri koji se od nikakvih pesama OPET uhvati za one najgore pesme koje postoje, nadam se da su bar tverkovali uz Storia del amor

Taša se prošetala do Srbije da bi servirala go girl, give us absolutely nothing momenat. Stvarno je džabe prevalila tolike kilometre. 😂
Nadam se da je došla na neko krštenje, pa da usput odradi i ovu ChatGPT (free version) pesmu.

Meni je iskreno žao što Taša nije prošla u finale. Okej i ona je loša, ali više je zaslužila od Cake, te Ane ili Kruz Roudija. Bar je vesela pesmičica.

Back