Mislim da ne nastoji da bude apolitično nego da bude diskretno politično. Ceo hint sa Milion godina je veoma veoma jak na fin i suptilan način, tako da zašto takvi ne bi bili i nastupi. Ako ljudi već imaju platformu neka je iskoriste.Ne znam, cela ta prica sa podrzavanjem protesta u svojim nastupima na PZE mi je odvratna (pricam kao neko ko ide u druge gradove na ove proteste, dakle ocigledno ih podrzavam). Jeftino prikupljanje poena i politizacija necega sto nastoji da bude apoliticno. Osim ako se svi ucesnici ne udruze da to urade, sto ocigledno nisu.
Sta bi sa optimizmom, otkud sad sra*e?
Nisam za to da je koriste na mestu gde mogu od toga da dobiju direktnu korist. Istupi sa takmicenja, udruzi se sa ostalim takmicarima, koristi svoje socijalne mreze. Ovako mi vrtisti da je to bilo "glasajte za mene jer podrzavam studente"Mislim da ne nastoji da bude apolitično nego da bude diskretno politično. Ceo hint sa Milion godina je veoma veoma jak na fin i suptilan način, tako da zašto takvi ne bi bili i nastupi. Ako ljudi već imaju platformu neka je iskoriste.
Ja pricam o Ani i krvavoj ruci, ne o indeksimaBoze moj. Clanovi Kruz Roudija su studenti. Studenti! Naravno da su poneli indekse.
To!Sumnjam da i ona i čarobnjaci uopšte i idu na pobedu, a i kul mi je varijanta da podižu moral ljudima i da se vide ti simboli na RTSu gde se inače ne bi videli.
Neka ljudi pljuju Olju, ali PZE je ubedljivo najprogresivnija velika platforma u Srbiji i pokazuje najveću podršku za ljudska prava već par godina zaredom.
Ljubav za PZE ideju i srce, pa makar imali i govno od pesama, hvala im![]()
Sto je meni ona nebitna.Ja pricam o Ani i krvavoj ruci, ne o indeksima
Ne znam, al da ne idemo dalje, da ne pomisle ljudi da sam sendvicarSumnjam da i ona i čarobnjaci uopšte i idu na pobedu, a i kul mi je varijanta da podižu moral ljudima i da se vide ti simboli na RTSu gde se inače ne bi videli.
Neka ljudi pljuju Olju, ali PZE je ubedljivo najprogresivnija velika platforma u Srbiji i pokazuje najveću podršku za ljudska prava već par godina zaredom.
Ljubav za PZE ideju i srce, pa makar imali i govno od pesama, hvala im![]()
Plus av av to može da iskoristi kao povod za (ne daj Bože) čistku O. Kovačević i još nekih sa RTS-a , čime su i PzE i samo učešće Srbije na ESC direktno ugroženi.Ne znam, al da ne idemo dalje, da ne pomisle ljudi da sam sendvicar
Samo mi idu na onu stvar te price, isla mi je i Ukrajina i Izrael pa i ovo, samo mi tome nije mesto ovde