FFM
Ekspert
Ja ne znam, meni je baš drugačiji vajb. Sad sam tek pogledao sve i ukupi utisak mi je neuporedivo bolji nego sinoć. Ovo mi je pravi PZE. Ne najbolji ikada, ali bar naš PZE gde se ljudi trude.Iskren da budem podjednako sam razočaran kao i sinoć.
Kod Mimi mi je problem to što ovakav nastup uopšte ne daje boost pesmi, već je podjednako faličan u smislu onog nepostojećeg ubrzanja i prštanja energije na kraju. Moraće mnogo toga da menja ako pobedi.
Vukayla mi zvuči i deluje ok, ali šteta što nema nastup da korektno isprati atmosferu pesme.
Mimi treba da menja obavezno sve, ali joj je energija super i sjajno je izvlea pesmu, zvučala je bolje nego na snimku.
Vukejla me je BAŠ iznenadila, pokidala je. Ima neverovatnu pojavu, izgleda sjajno, nastup mi je dobar - malo neinventivan, ali njena pojava to izvlači. Glad na početku malo pao pod tremu, ali se super izvukla pred kraj.
Mislim da Vukejla dobija.
Tam potpuno omašila nastup, ali potpuno, mada je bolje izvela pesmu no što sam očekivao.
Maja nikad lepše nije izgledala i top zvuči, samo da je uložila malo više u umetke.