Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Iskren da budem podjednako sam razočaran kao i sinoć.

Kod Mimi mi je problem to što ovakav nastup uopšte ne daje boost pesmi, već je podjednako faličan u smislu onog nepostojećeg ubrzanja i prštanja energije na kraju. Moraće mnogo toga da menja ako pobedi.

Vukayla mi zvuči i deluje ok, ali šteta što nema nastup da korektno isprati atmosferu pesme.
Ja ne znam, meni je baš drugačiji vajb. Sad sam tek pogledao sve i ukupi utisak mi je neuporedivo bolji nego sinoć. Ovo mi je pravi PZE. Ne najbolji ikada, ali bar naš PZE gde se ljudi trude.

Mimi treba da menja obavezno sve, ali joj je energija super i sjajno je izvlea pesmu, zvučala je bolje nego na snimku.
Vukejla me je BAŠ iznenadila, pokidala je. Ima neverovatnu pojavu, izgleda sjajno, nastup mi je dobar - malo neinventivan, ali njena pojava to izvlači. Glad na početku malo pao pod tremu, ali se super izvukla pred kraj.

Mislim da Vukejla dobija.

Tam potpuno omašila nastup, ali potpuno, mada je bolje izvela pesmu no što sam očekivao.

Maja nikad lepše nije izgledala i top zvuči, samo da je uložila malo više u umetke.

Ne znam, Tam definitivno ima najpamtljiviju stvar, ali bi MORALA da apgrejduje nastup i da se otkuva pod hitno. Šanse za to su minimalne, ali ako gledam samo pesmu sa potencijalom, izabrao bih nju. Vukayla bi bila ogroman rizik, Mimi takođe nije iskoristila potencijal ni približno, ali ako bi bila izbor publike ok, možda bi ušla u finale kroz iglene uši. Ostalo, što se mene lično tiče, iz ove perspektive je gotovo sigurni NQ.

Sve više sam za to da se po prvi put da šansa rokenrolu, ko zna, možda se i dobro provedemo.

Ali mi ćemo ladno ispasti. Pogledajte ko je sa nama u polufinalu:

🇦🇺🇱🇹🇬🇷🇲🇹🇫🇮🇨🇿🇮🇱 su sigurni finalisti. To je već 7 od 10 mesta.

🇦🇹 takođe možda sprema nešto jako, visoko su na kladionicama.

🇱🇻 će nas pojesti nastupom.

🇱🇺 će verovatno proći bolje nego što ljudi misle jer veliki deo kežualaca će da glasa za nešto sladunjavo nakon ludačkih nastupa Australije, Finske i Malte.
Apropo ovog, iskreno bolje mi je da pošaljemo Mimi jer bi me bolelo uvo da ispadne u polufinalu, dok bih se za Durum Durum baš smorio da ispadne.

Meni Vukica baca vajb Rejven koja je vokalno blistala imala bolji nastup i interesantnu pesmu i izletela u pf

Filari i Ivana pokazali najviše, da bar imaju konkurentne pesme ne bi bilo dileme. La La La je čak i zanimljiva.

Dogovorena pobjeda Švice na prvom izdanju ESC-a? wow, pa ništa se nije promijenilo u 70 godina

Back