Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Vukayla/Harem Girls “želje”
Inače mi je sve jedno, bili bi bi krivo da Vukayla ne prođe u finale, jer se bojim toga pa onda stvarno neka ide ko god, da mi bude “lakše”

Meni kod Tam uopšte ne smeta energija.

Smetaju mi:
1. Cigla boja koja dominira. Koji moj pobogu, nit' je jebozovno, nit' je tradicionalno, nit' je mistično, samo je ružno. Znam da je Tam hipsterka, ali očekivao sam da ipak bude to senzualnije, pa makar i podrpano, samo ne te cigla boje.
2. Grafike. Sem par situacija sa vatrom, nit' vidim poentu, nit' mi je prijatno oku.
3. Perika. Kao veliki fan Drag Racea alergičan sam na olinjale perike koje tako jeftino izgledaju.

Sa druge strane pesma top, vokalna izvedba top, plesači korektni.

Vukayla nikakav utisak na mene nije ostavila ipak nisam tako siguran da pobeđuje lol
Isto, ostao sam ladan kao led. Razočaran sam, jer sam od nje dosta očekivao, za ostale me iskreno baš briga, jer nisam imao nikakva očekivanja.

Najjače što je u finalu drugi žiri koji će zasluženo da spusti Sedlara i slične.

Po ovome sto sam do sad video: ZNACI MAJA NIKOLIC IZDUVALA, PA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Ala ce da padne tuzba sad 🤣🤣🤣🤣🤣

Kod tam sam se najvise plasio za pevanje, ali realno zena je vokalno iskidala. Sve drugo se da popraviti, za nju bar znamo da ima kreativan i dobar tim koji je u stanju da napravi nesto sto nece izgledati kao da je kosta 50 evra ala Princ

Back