Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Ko je od naših predstavnika imao najbolje kadriranje da pamtite na velikoj evroviziji?
Konstrakta ako uzmemo u obzir onu krepalu šklopociju na bini, ali zasluge idu njoj

A da je RTS udesio nastup...Nevenin je bio lep recimo, za neke naše standarde do tog momenta, ali daleko od najboljeg.

Да, кадрирање је било лоше и синоћ и вечерас. Охајо најпаметнији, направили своју атмосферуми избјегли те кадрове

Je l realno da nemamo konsenzus nakon oba pf? Bože kako smo kuvani.

Stvarno ispadamo u PF ove godine i ovo ne govorim jer mračim, nego su drugi u našem pf jednostavno bolji od nas. Treba da budemo bolji od 6 država da bismo prošli dalje, to se neće desiti.
Od kojih sest zemalja?

Ono što je definitivno do izvođača je koreografija, koja je ispod svakog nivoa za vreme i mesto. Ne znam da li je bilo nešto modernije, drugačije i pristojno, osim možda Filarrija.
Filarri je servirao najbolju koreografiju na PZE ikad, bukvalno se ne sećam da je neko imao toliko dobru i zahtevnu koreografiju

Tam mi ima najviše keči pesmu tj taj refren može da zaživi europi u uhu, al ceo nastup da se menja dakle druga tema bolje neke vlaške princeze.
Mimi mi ima harizmu al mora da okiti taj nastup, od nje sam makar očekivao pištolj i rakiju da iznese.
Vukayla me skroz ne radi ni po čemu, sem što je to upakovano da izgleda lepo al neubedljiva u tome što radi.
Princ zapravo može biti sex bomba godine, pesma je baš za dijaspora da malo živne al mora neki mističniji nastup da se doradi.

Ovo mi izgledaju kao potencijali, sve mora da se doradi al jbg ne možemo svake godine imati full paket. Nešto mora i da krpimo pa da skripimo da liči na nešto.

2025. godina kao takva nam je sama po sebi neizvesna i turbulenta, održava se to i u velikoj meri na PzE i tako nam je kako nam je...

Pitam koje to sigurno prolaze u finale po vasim proracunima.
Sigurni finalisti su 🇫🇮🇲🇹🇦🇺🇬🇷🇮🇱🇨🇿🇱🇹. To je 7/10.

🇱🇻 će da nas pojede nastupom.
🇱🇺 će dobiti glasove ljudi koji će želeti nešto sladunjavo i nevino nakon pesama o sp*rmi, svr*avanju i pi*ki.
🇦🇲 ima pesmu od 3 dinara ali dobrog izvođača koji je lep i odlično peva.

🇦🇹 i 🇬🇪 nisu još izabrale pesme, ali ako je jedna od njih konkurentna, možemo da se slikamo.

Tako da da, prilično su dobre šanse da ispadnemo šta god da pošaljemo.

Ja nešto ne vjerujem da će žiri Mimi davati neke visoke bodove, pogotovo neki malo stariji.

Back