Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Pa da, Vukayla najviše simpatija pobrala večeras.

Mislim da smo sami mi previše analizirali a generalnoj publici se svidjelo

Top 3 publici Mimi, Harem, Vukayla osim ako se neko ne ugura iz prikrajka (Maršali haha)

Pa da, Vukayla najviše simpatija pobrala večeras.

Mislim da smo sami mi previše analizirali a generalnoj publici se svidjelo

Top 3 publici Mimi, Harem, Vukayla osim ako se neko ne ugura iz prikrajka (Maršali haha)
Samo Mimi i Haremke imaju neke šanse na ESC ostalo piši propalo.

Iako sam apsolutni pesimista po pitanju našeg prolaska ove godine, daleko je od realnosti da su sve navedene pesme sigurni finalisti. Klavdia je pokazala da je i ona poprilično skuvana, te ako nešto ne promeni, ne bih bio siguran u finale. Dalje, sprdačinu od Australije mi je ispod časti da komentarišem, Litvanija je previše dark i eksperimentalna i upitno je u kojoj meri će biti shvaćena, a Češku pesmu još nismo ni čuli u celini. Složio bih se samo za Finsku i Maltu, koje su svojevrsne trešerane i teški kičevi, ali je jasno da su ogromni tvt bejtovi. Izrael je već priča za sebe. Gruzija je pokazala da je često jako oskudna po kvalitetu kada je ESC u pitanju, a Austrija je enigma. Može biti dobra ili flopnuti, ali za sada deluje da su se ufurali na Nema, što je zapravo loš potez. Očajna je godina generalno i po meni je sve otvoreno.
Australija ima televote pesmu i izvođača koji je zgodan i koji je fakat harizmatičan. Pogledaj malo njegove nastupe, lik prosto zna kako da proda proizvod. A i Australija skoro uvek ima dobar nastup.

Češka puca na pobedu. Ako oni ne prođu, ne znam ko hoće.

Litvanija ima 24 poena od Velike Britanije i Irske.

Ко ли ће бити жири

Капирам опет углавном старији, млађи не желе због бојкота

Тијана Б би могла да буде, додуше

Australija ima televote pesmu i izvođača koji je zgodan i koji je fakat harizmatičan. Pogledaj malo njegove nastupe, lik prosto zna kako da proda proizvod.

Češka puca na pobedu. Ako oni ne prođu, ne znam ko hoće.

Litvanija ima 24 poena od Velike Britanije i Irske.
А добро имамо и ми онда бар 22 од ЦГ и Аустрије хехе

Sad razmišljam, ako gledamo iz potencijalnog uspeha na ESCu, tj. prolaska u finale, mislim da najveće šanse imaju Haremke jer su
Ко ли ће бити жири

Капирам опет углавном старији, млађи не желе због бојкота

Тијана Б би могла да буде, додуше
Eto nama pobednika
Salt And Pepper Nicksplat GIF by Hey Arnold

Zanima me ko je bio pobednik polufinala večeras, ako je Vukayla bila proglašena prva, znači nije bila ona nego verovatno Mimi ili nedajbože Princeza?

Zanima me ko je bio pobednik polufinala večeras, ako je Vukayla bila proglašena prva, znači nije bila ona nego verovatno Mimi ili nedajbože Princeza?
Ма нема то везе никакве

Можда је и Охајо онда

Bas to razmisljam. Bilo je predloga za te staklene kocke. 😂
Ja sam konkretno stavio staklenu piramidu i u njoj sam zamišljao plesačicu koja bi predstavljala zarobljenu Vukaylu. Plesačica bi imala okove i lance, suptilnu koreografiju i ponekad neku interakciju sa pevačicom. U glavi imam i kako bih izrežirao (mnogo drugačije i eksperimentalnije), animacije ne bi bile generične kao ove što smo videli večeras.
Što se pravog nastupa tiče, ovako sa pet staklenih (nisu stvarno staklene, al ajde) kutija mi je dobar momenat na početku, ali čim izađu iz njih postaje previše izlizano. Ono uvijanje i bacakanje oko pevačice je nešto što prečesto viđamo na Evroviziji. Evo samo na PZE-u ove godine smo to videli kod Lensy, tam, Mile, Bibera...

Samo mogu da kazem:
Finska sigurno prolazi.
Mask je daleko bolja pesma od Kanta.
Zar je vama ozbiljno Kant bolja pesma od Mask?
I od Litvanije hahahahahahah
Jao jokeru, znamo da si zaljubljena u Vukaylu i to ti magli percepciju za realnost ali Litvanija ima dijasporu koja ih redovno gura u finale i sama pesma ima svoju publiku.
Kant je tele bait ko kuća, Mask nema šanse pored takve pesme da dođe do izražaja.
Nažalost to nam je što nam je kada je ESC izbacio žiri. Više sreće sledeće godine.

Back