Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Nadam se da niste vi iz OGAE neumesno dobacivali devojkama.
Naravno da nismo. To govore snimatelji i fotografi, koji su se mahom odomaćili tamo. Uglavnom su nervozni, hteli bi što pre sve da snime i slikaju, po mogućstvu idealno, da gledaju baš u njihovu kameru....

Sedlar i Maršali bespotrebno zauzeli mesto u finalu. U polufinalu sam ispoštovao da odslušam sve, a u finalu sigurno se neće smarati sa njima.

Nisam očekivao da ćemo i nakon drugog polufinala biti bez jasnog favorita. Lepo je kada postoji neizvesnost, ali bi bilo bolje da je to neizvesnost zato što imamo više favorita, a ne zato što su svi uprskali.
Ako na kraju ipak bude proporcionalni sistem Mimi ovo dobija lagano, u suprotnom biće tesna borba.

Cak i da ne ocenjujemo ove nastup, vec samo da gledamo harizmu, ponasanje na sceni i pevanje ne mozes u krugu favorita naci nekog ko ispunjava dva od 3 kriterijuma

Мими танак наступ, колико је најављивала а на крају ниш посебно.

Али добар реп уживо и види се да јој фали публика да комуницира с њом и реагује, много би то боље било.

Вукајла мени супер, има простора за напредак свакако, али може.

Там и даље има потенцијал само да се тргне мало и пресвуче.

Ивана покрадена, јесте да ми је пјесма, поготово рефрен, само ок, али наступом подигла све. Морала у финале.

Охајо ме одушевио али нисам читао текст испод, али најбољи су ми били синоћ

I taman sam mislio da ne mogu da budu više glupi kad ono krenu da friziraju snimak nastupa Oxaja.

Bukvalno skandalozno, znači pušteno je sve u etar ali eto, stigla direktiva od koga god da to mora da se ispegla na YT i to urađeno ovako trapavo.

RTS samo nastavlja sam sebe da ukopava, nemam reči.

Или је РТС то и хтио хахаха

Можда су намјерно урадили ово да би се дигла фрка и да би се људи ујединили да гласају за Охајо #теоријазавјере

Back