Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Pa u oba slučaja je degutantno - ili je cenzura ili je namerni podsticaj jednom od takmičara i stavljanje istog u neravnopravni, povlašćeni položaj.

Ne vidim u kom kontekdtu je za ovu pesmu bilo prihvatljivo da se menja i doteruje snimak, pogotovo na ovaj način. Valjda će se i ti momci oglasiti.

Ма шалим се, сумњам да је намјерно.
Ипак сви који раде на ПзЕ су од почетка проба знали шта ће ићи на екранима вјероватно, сигурно је тек након што је отишло у етар стигла наредба да се измијени видео за ЈТ. Чини ми се да су добили пар хиљада гласова сад

Bizarno je što Srbi (i drugi građani Srbije) ne mogu slobodno na svom javnom servisu da kažu šta misle, nego se šalju poruke putem rešenja asocijacija u Slagalici. Sve to prikriveno, indirektno, suptilno samo pokazuje pravo lice i RTS-a i režima pod kojim živimo.

Trenutno misljenje
Ziri uzima Vukayla
Publiku uzimaju Haremke
Overall pobednik ili neko treci tipa Princ sa 10 + 10, ili neko od ove 2 ko bude manje skrnavljen od druge strane

Najiskrenije mogu da vidim Princa kako pobedjuje.
Јутрос ми у глави његова пјесма 🤡

Сад кад ставе типа Даницу Крстић у жири, ето 12 за Принца или Бибер (ово може), 0 за Мими и Харем

Dobija onaj ko bude imao manju razliku na oba pola.

Harem će 12 od publike, Vukajla. Princ ili Tam kod zirija.
Posle ovoliko negativnih komentara na jutjubu i ostalim mrežama, Mimi sam isključio kao opciju i kod publike, kamoli ukupno. Steta.

Najluđe bi bilo da se u Bazelu ori: "minut dvaaa, može saad" 😁

Za Mimi mi je i dalje sok da se toliko nikom nije svidela..ja sam cuo losije komentare na Mimin nastup pa sam verovatno imao toliko niska ocekivanja da mi je ono juce bilo skroz pristojno..jedina koja je imala vatru od svih 30 ucesnika + zanimljivo igranje sa led efektima, a i njen stav mi se dopao na sceni, ne znam..ali ako se nikom ne dopada, ne treba da ide svakako

Žali li srce naše ovog jutra
Zali za najgorim rezultatom u srpskoj esc istoriji koji ce se dogoditi u maju 99% 🥲 necemo biti ni 11. kao Tijana i Moje 3 I fear

RTS mora da poštuje pravila, verovatno postoji neko o tome da je Evrovizija kao nepolitična, pa da su dozvoljeni samo simbolični i indirektni motivi, i onda se tu postavlja pitanje šta je granica...

Zabavnoj redakciji verovatno taj tekst nije bio sporan, ali je mogao da bude protumačen kao direktnije kršenje nekog pravila, i da su dobili tu prijavu...

Olji je važno da sve bude po pravilima, što i jeste princip kako treba da funkcioniše transparentan i pravedan sistem...

Za Mimi mi je i dalje sok da se toliko nikom nije svidela..ja sam cuo losije komentare na Mimin nastup pa sam verovatno imao toliko niska ocekivanja da mi je ono juce bilo skroz pristojno..jedina koja je imala vatru od svih 30 ucesnika + zanimljivo igranje sa led efektima, a i njen stav mi se dopao na sceni, ne znam..ali ako se nikom ne dopada, ne treba da ide svakako
Prvi utisak mi je bio razočaranje jer sam valjda očekivao više

Sad sam više mišljenja tu negde kao ti.

I mene čudi toliko negativnih komentara. Jesam npr očekivao više, ali nije ni ona izasla sad mirno i u mjestu otpevala pa da bude ovoliko pljuvačine.

Ok, ima tu i botova drugih takmičara ali nisu svi i većina pretpostavljam.

Ako je mogla Džamala onda može i linija teksta "hodaju od grada do grada, ne plašimo se" na dnu ekrana.

Smrdi mi na naredbu od UO ili onog matorog akrepa što se ufunjao u stolici sa 70 godina

Šteta što Maja nije prvi put u životu poraz prihvatila sportski.

Проблем је што је Мими најављивала нешто брутално па су очекивања била огромна.

Али ево гледам сад опет, енергија јој је добра и реп, али да је испустила прилику да направи лом и праву журку на сцени, јесте. Мислим да бисмо је синоћ прогласили за побједницу да јесте, овако ће бити тешко. Мада опет, има доста негативних коментара али и доста лајкова. Ова друга група ипак доноси гласове

Pa Mimi je imala klasika svoj nastup, suknja do pola butine, trckara i ovi pokusaji plesnih pokreta. Ocekivala sam vise, dobila isto sto sam videla od nje par puta.

Back