Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Pa ne radi se o istim stvarima. Čini mi se da su komentari za Mimi bili više u smislu da je mogla da upotpuni nastup nekom estetikom koja bi snažnije asocirala na to o čemu se radi. Breskvica je svojom pesmom dovukla onaj najjeftiniji oblik šatro 'patriotizma'.

Teyina Ramonda je primer kako pesma može da bude i univerzalna, a da pritom nosi nenametljivu patriotsku simboliku.

Mozemo recimo da se setimo i Molitve sto da ne.. Nastup se balonima , klovnovima , suknjom 😅😅😅😅
Previse trazimo dlake u jaJima u nastupima
Mozda se promeni ihaa ima vr

Nazalost niko me ove godine nije kupio u dovoljnoj meri da ih bezrezervno podrzim kao sto sam Konstraktu, Luku i Teodoru.

Imam jednu osobu koju apsolutno NE zelim da vidim kao predstavnika: Princ
Jednu koju radije ne bih ali ako bude, nije smak sveta: Mimi

Svi ostali koji se pominju kao pobednici su mi OK: tam, Vukayla, Haremke, Oxajo.

Ipak, najradije Haremke.

Ista priča svaki put kad se prijavi već decenijama. Prvo entuzijazam do maksimuma, sve je super, nastup top u koji je uložila hiljade evra.
Onda flopne i još kao 'nije što je ona ispala nego joj je za neku drugu baku ili deku koji pevaju sto godina'. I onda kreće ruiniranje festivala, članova žirija, pobednik je satanista i predstavnik antisrBskog lobija, peva na plejbek, itd. I tako u krug ponovo...

Ove godine bi u žiri mogli Leontina, Joksimovic, Milan iz n.beba, tako neko...
Biće neko poput Sajsi, Cobija sigurno.
Možda neko od bivših predstavnika iz skorijeg perioda a ko nije bio.

Pa očito da je potrebno jedno ispadanje na Evroviziji i jedan reset da bi se promijenili neki pristupi i generalno razmišljanje šta bi dobro prošlo na Eurosongu.

Maji ovo cetvrto ispadanje iz finala nacionalnog takmicenja, od 5 ucesca :D

Back