Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Na kraju Mimi nikoga nije dovela na nastup iako se to "najavljivalo"
A i rekla je da kako je kraj pesme namenski rađen za nastup a ni tu se ništa epohalno nije desilo.

Mimi Mercedez je za 12 sati skupila najvise dislike od svih takmicara, da vise i od Maje I Haremki (koje imaju 3 puta vise lajkova ), zapitajte se zasto?

Nase kladionice stavile Tam na DRUGO MESTO??? Obozavam devojku ali zar neko stvarno moze da bude tako delulu 🤔

Bojana i David treba da uce od Vukayle kako izgleda mracan nastup bez da ih proguta, super su igrali naucili koreografiju al tolko je tamno da se skoro nista nije ni videlo…

Haremke mogu da najvise privuku paznju na evroviziji od svih nasih, samo je pitanje da li imaju dovoljno veliki budzet da srede scenu kostime i nastup da ne izgledaju jeftino kao sada…

Filari da ima malo jacu pesmu bio bi top za esc televote, ionako ove godine se najvise hajpuju seksualne pesme jer je 69. Evrovizija

Kako ocekivati realne bodove od zirija sutra kada Lensy nije usla u krug 30 pesama vec je slucajno upala kao rezerva lol

Jedva cekam da vidimo rezultate glasanja od ovog zirija i zbog koga Maja nije prosla hahaha

Poslednji minut kada krene onaj instrumental, tu moraju da budu neka ludačka svetla, brži ritam i sve. Ovako je utisak baš mlak
To je najbolji dio nastupa. Ono kad se prodere "samo lomi".
A čak i taj dio je morao biti efektniji, sa više pirotehnike. Da ne pričam sto su trubači i stolovi morali biti tu, kao što Majsta kaže.

Još je ranije i govorila da će predstavite 2 strane Srbije u jednom, ovo ono..
Moralo je to biti mnogo bolje osmišljeno. Ovako mrka kapa. Šteta, i dalje mi je favorit 1 ali nema od toga nista.

Harem Girls i Princ sigurni finalisti, ovi ostali će se izgubiti u moru nastupa u polufinalu
Realno se tu slažem i za Princa. Vrh frajer, vrh peva, ljudi će misliti da su ova njegova ruža i mesec kemp (a on čovek mrtav ozbiljan "romantičan").

Vukayla mi je top, ali je malo previše evrovizična. Mimi nema vremena da sredi nastup i da pobedi sada, Tam takođe...

Harem Girls i Princ sigurni finalisti, ovi ostali će se izgubiti u moru nastupa u polufinalu
Sigurno se šališ. Haremke i Princ sigurni finalist u kom univerzumu hahaha? Pa ne bi ni njihova šira rodbina iz dijaspore glasala. :ROFLMAO:
Ispali bi kao iz voza, poslednje mesto rezervisano. Nina Žižić bi bila bolje plasirana od njih.

Joj samo da prodje sutra i da Vukayla pobedi, ljudi krenuli da mi govore da je Princ sigurna kvalifikacija

Sad sam opet pogledao nastup Iskaza i neironično mislim da bi oni imali najveće šanse da uđu u finale. Uz reakciju publike utisak bi bio mnogo bolji, samo još kad si se RTS malo isprsio za pirotehniku u poslednjem minutu pesme da sve pršti. Ali nebitno, svakako nemaju ni promil šanse da pobede na PzE-u.

Dodaj i Kurtica koji se sve vreme drao 'Idemo Nis' 😂 Znam da je on iz Nisa ali s obzirom na tajming ne mogu da ne pomislim da mozda niije i tu bile neke suptilne poruke

Sad sam opet pogledao nastup Iskaza i neironično mislim da bi oni imali najveće šanse da uđu u finale. Uz reakciju publike utisak bi bio mnogo bolji, samo još kad si se RTS malo isprsio za pirotehniku u poslednjem minutu pesme da sve pršti. Ali nebitno, svakako nemaju ni promil šanse da pobede na PzE-u.
Ја сам престао њих да спомињем у контексту побједе јер видим да су потпуно небитни, нажалост. Они су један од примјера гдје се види колико фали публика

Back