Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Princ je top za 2005 a ne 25 hajde da budemo realni

Tam je imala savrsenu pesmu takav potencijal za nastup ples pa i za pevanje onaj kraj, i bas nista od toga nije iskoristila…. Ne verujem da ce uci u top 5

Da se zna vukayla ima najvece sanse da pobedi i ako mislim da bi haremke bolje prosle na esc

Koliko je tesko suociti se sa cinjenicom i priznati sebi da je mimi bila najvece razocarenje od nastupa celog scene vizuala kostima plesacica…ne zna se sta je gore😭

Ako još jednom čujem pobeda Vukejle...
Od zirija 100% od publike ne, videcemo sta ce biti kad se sve sabere

Maja Nikolic #13 u trendingu hahahah

Moze da se desi da posle Vukayle princ bude 2. Od zirija a nekako 3 od publike (posle mimi i harem) i ucajno pobedi ahahah

Pa stvarno kad se sve zbroji i oduzme, Haremke jedine i imaju šansu za finale na ESC. Mimi premlaka i ni ž od žurke, Erika i Miriana ju pojedu za doručak i skroz je zaboravna. Vukayla baš basic i neinspirirana, već viđen koncept koji nema nešto autentično u poruci koja je isto generic i ako je ovako nervozna za PZE raspast će se na ESC gdje je još i velika publika. Tam kuhana noga. Oxajo super, ali to je tip pjesme koju Litva pošalje i onda ostane u polufinalu. Jedino Haremke imaju šansu jer je zanimljivo, drugačije, nikad viđeno od Srbije i plijeni pažnju kako god i jedine će se i istaknuti u tom kaosu od polufinala.

Shvatam da su se Haremke prvi put pojavile kod nas sa dregom i svaka čast za hrabrost da uopšte izadju na scenu. Ali ovo uopšte nije dobro, počevši od pevanja. Svi sem Nastasije zvuče užasno i neubedljivo. Fali igranja, koreografije, režija loša. Nema Aladina na sceni, nista nevidjeno. Jako loše bi prošle na evroviziji. Neka dodju opet i pokušaju sa boljom pesmom, ubedljivijim nastupom, svakako je sve što su uradile do sada velika pobeda.
Pa ni meni uopšte taj nastup nije nešto, fali više energije i dešavanja na sceni za nekog o kome diskutujemo kao potencijalnom pobjedniku.

Pa moguće je da Harem Girls dobiju televoting, ako je Luke Black dobio 20k glasova.

Realno, Haremke treba da pobede. Publika u areni će sigurno biti oduševljena, pa će nam nastup imati vrhunsku reakciju u hali kao 2015. i 2022. Čak i da ispadnu šta ima veze, nije kao da imamo paket za finale. Moralo bi tu mnooogo rada na nastupu da bi se nešto kvalifikovalo iz onako zeznutog polufinala.

Iskreno očekujem 12 za Harem, 10 za Mimi od sms, takođe mislim da niko od njih neće dobiti više od 5 poena žirija.
To ostavlja mogućnost za Ohajo, Vukajlu, Tam i Biber.

Mislim da Mimi i pored basic nastupa dobija 12 od publike, cisto na popularnost. Od zirija verovatno ispod 8 poena. Bice zanimljivo i neizvesno glasanje, ako nista drugo.

Back